Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania, trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea aerului

Antena3 Antena3,
Romania, trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea aerului

Romania si alte cinci tari au fost trimise la cererea Comisiei Europene in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, intr-un dosar privind respectarea calitatii aerului. Romania impreuna cu alte cinci. continuă pe Antena3

Trimisa in fata Curtii Europene de Justitie

Comisia Europeana a decis astazi sa trimita Romania alaturi de alte cinci tari la Curtea Europeana de Justitie pentru nerespectarea standardelor UE privind calitatea aerului. Romania, Ungaria si Italia au fost trimise in fata Curtii din cauza nivelurilor ridicate de particule in suspensie in timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au incalcat valorile limita de dioxid de azot, informeaza News. ro.

POLUAREA SUFOCA ROMANIA: Comisia Europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a UE

Romanii inspira un aer extrem de poluat, anunta specialistii de la Bruxelles. in acest caz, Comsiai europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul privind re.

Romania, nerealizari majore la capitolul fonduri europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, intrebat daca Romania ar putea avea probleme in ceea ce ce priveste negocierile privind bugetul Uniunii Europene, din cauza slabei absorbtii a fondurilor europene, ca tara noastra are nerealizari majore la acest capitol, el acuzand ca doar se scriu scrisori si nu se rezolva problema, informeaza News. ro.

Tariceanu: Abuzul n serviciu este o mostenire stalinista. Stam prost la absorbtia fondurilor europene pentru ca functionarii nu mai vor sa semneze

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, a sustinut joi ca abuzul in serviciu este o mostenire stalinista si ca Romania sta prost la capitolul absorbtiei fondurilor europene pentru ca functionarii din ministere s-ar teme sa mai semneze acte.

Comisia Europeana da in judecata Romania pentru poluarea aerului din Bucuresti

CE a anuntat joi ca trimite sase tari, inclusiv Romania, in fata Curtii de Justitie pentru nerespectarea valorilor-limita de calitate a aerului convenite la nivel european, scrie Euractiv. Actiunea.

Comisia Europeana da in judecata Romania pentru poluarea aerului din trei mari orase

CE a anuntat joi ca trimite sase tari, inclusiv Romania, in fata Curtii de Justitie pentru nerespectarea valorilor-limita de calitate a aerului convenite la nivel european, scrie Euractiv. Actiunea.

Business report: Culisele celei mai mari amenzi din istoria sistemului financiar; Tara care ar putea sa aduca sfrsitul Uniunii Europene; Ce se va ntmpla cu pensiile private n urmatorii ani

Valoarea medie a unui credit ipotecar standard a crescut in trimestrul I 2017 cu 12%, pe fondul scumpirii imobilelor. Valoarea medie a unui credit ipotecar standard a crescut in. Cu numai 30 de angajati full-time, o firma din Romania face afaceri de 43 de milioane de lei. Care este cheia succesului. Fratii Logofatu, care au fondat Bittnet, prima companie romaneasca de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )