Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania, ultima din Uniunea Europeana la folosirea tehnologiei digitale

Hotnews Hotnews,
 Romania, ultima din Uniunea Europeana la folosirea tehnologiei digitale

Comisia Europeana a publicat in 25 februarie 2016 indexul DESI 2016 Digital Economy and Society Index) al economiei si societatii digitale, in care Romania se gaseste, ca si anul trecut, pe ultimul loc. Daca la conectivitate nu stam foarte rau, probleme mari avem la folosirea retelelor si a tehnologiei digitale - folosirea Internetului, servicii publice digitale si mai ales Integrarea tehnologiei digitale, care tin mai degraba de vointa si implicarea statului in modernizarea societatii. continuă pe Hotnews

Brexit. Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana poate afecta milioane de oameni

Productia de autovehicule, agricultura, serviciile financiare si vietile a milioane de britanici care traiesc in Europa vor fi toate afectate daca Marea Britanie iese din UE, se arata intr-un document al Guvernului britanic, dat publicitatii luni.

Angela Merkel despre criza migratiei: Uniunea Europeana nu poate lasa Grecia sa se prabuseasca in haos

Uniunea Europeana nu poate lasa Grecia sa se prabuseasca in haos in fata afluxul migrator, a afirmat duminica seara cancelarul german, Angela Merkel, intr-un interviu acordat postului german de televiziune ARD.

Uniunea Europeana, ingrijorata de violentele din timpul scrutinului prezidential din Kosovo

Uniunea Europeana a calificat sambata drept extrem de ingrijoratoare scenele de violenta inregistrate cu o zi in urma in parlamentul de la Pristina cu ocazia alegerii lui Hashim Thaci la presedintia Kosovo, transmite AFP.

La patru luni de la incediul de la Colectiv au ramas 13 persoane internate in spitalele din Romania si din strainatate

La patru luni de la incendiul din Colectiv, in spitalele din Romania si din strainatate mai sunt internate 13 victime, cei mai multi pacienti fiind in spitalele din Belgia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Sanatatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )