Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romanii din diaspora despre declaratiile lui Victor Ponta: Cea mai mare jignire care li se poate aduce celor care au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadel

Hotnews Hotnews,
 Romanii din diaspora despre declaratiile lui Victor Ponta: Cea mai mare jignire care li se poate aduce celor care au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadel

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) condamna vehement declaratiile fostului premier Victor Ponta, care a sustinut ca celebrele cozi din diaspora de la alegerile prezidentiale din anul 2014 au fost formate nu din cauza ca nu au fost asigurate suficiente sectii de votare, ci din cauza ca romanii s-au asezat de 3,4 ori la coada ca sa se vada la televizor. Este cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora care in 2014 dupa ce au parcurs sute de kilometri, au stat la cozi chiar 8 ore si unii dintre ei nu au mai apucat sa voteze, arata FADERE, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

A fost o politica stabilita in trei, Ponta, Dragnea si Corlatean, ca romanii din diaspora sa fie impiedicati sa voteze. Basescu continua atacul la adresa fostului premier (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, continua atacul la adresa fostului premier Victor Ponta, dupa ce acesta din urma a declarat ca oamenii din Diaspora s-au asezat la coada de 3-4 ori la.

Basescu il desfiinteaza pe Ponta dupa declaratiile privind votul din diaspora

Razboi ca in vremurile bune intre Victor Ponta si Traian Basescu. Fostul presedinte a fost enervat la culme de declaratiile lui Victor Ponta, care a spus ca in 2014 cozile la vot.

Costin Borc, replica pentru Victor Ponta: Am stat la coada la Londra vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa putem vota

Vicepremierul Costin Borc povesteste luni, pe pagina sa de Facebook, ca, la alegerile prezidentiale din anul 2014, a stat la coada la Londra, impreuna cu fiul sau, vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa reusim sa votam, ca reactie la declaratiile de duminica seara ale lui Victor Ponta. Fostul premier a sustinut ca Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau de 2, 3, 4 ori la rand, sa se arate la televizor. Costin Borc spune ca Domnul Victor Ponta mi-a amintit de inca o lipsa a guvernului tehnocrat :) Nu avem . tupeu.

Victor Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau de 2, 3, 4 ori la rand, sa se arate la televizor

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor, iar acum observa ca la alegeri s-au inscris doar 8. 000 de romani, cat ar intra in cateva blocuri din Drumul Taberei, potrivit News. ro.

Victor Ponta sfideaza diaspora: Nu eu am facut cozile la alegeri ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se dea la televizor (VIDEO)

Declaratii surprinzatoare ale fostului premier Victor Ponta in legatura cu alegerile din 2014, atunci cand s-au format cozi uriase le sectiile de votare din strainatate. Ponta sustine ca nu este.

Cozile din diaspora erau formate de cei care se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor

Fostul premier Victor Ponta a sustinut, duminica seara, ca la ultimele alegeri prezidentiale unii cetateni romani din afara tarii se asezau de mai multe ori la rand pentru a forma cozi si pentru a fi aratati la televizor.

Mitomanul Ponta a gasit formula sa devina ceea ce merita sa fie el in politica, adica un nimic. Traian Basescu, reactie acida la adresa lui Victor Ponta in urma ultimelor sale declaratii

Fostul presedinte Traian Basescu are o reactie acida la declaratia facuta de Victor Ponta conform careia oamenii din Diaspora s-au asezat la coada de 3-4 ori la alegerile anterioare pentru a crea impresia.

Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau si de patru ori la rand, sa se vada la televizor

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, la un post de televiziune, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care se puneau si de.

Victor Ponta, faza de delir politic

Poate n-ar trebui sa ne preocupe declaratiile unui cetatean oarecare, Victor Ponta, care, in lipsa de alte ocupatii si avand timp suficient la dispozitie, scrie toata ziua pe facebook sau isi da cu parerea pe la tv-urile care-l mai baga in seama. Totusi, un fost premier si fost candidat la presedintie, cu visele la un nou mandat de premier, merita atentie.

Victor Ponta, atac dur la adresa Ralucai Pruna: Daca romanii nu mai au incredere in justitie, o sa ii aresteze pe toti cei care isi permit sa gandeasca asa (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta duce un razboi deschis cu ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Cu toate acestea, ultimul mesaj al fostului premier postat pe contul sau personal de Facebook, este foarte dur. Ponta sustine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )