Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romanii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului romanesc

Peste 4 milioane de romani sunt plecati in strainatate, iar 98% dintre ei le recomanda prietenilor lor sa viziteze Romania, potrivit unui studiu realizat de MKOR Consulting in comunitatile de romani din peste 60 de tari. Zonele de munte, Transilvania. continuă pe Wall-Street Ro

Scandal la Exalton Romania: Strategia prin care fanii Razboinicilor vor sa scape de cei mai buni adversari

EXALTON ROMANIA: Diana Bulimar a parasit competitia Exatlon Romania din cauza unei strategii puse la cale de sustinatorii echipei Razboinicilor, unii dintre ei cheltuind sute de lei pentru ca Oltin sa.

Romanii, din ce in ce mai pasionati de ceasuri premium

Categoria ceasurilor premium, cu preturi ce depasesc 800 de lei, genereaza, in prezent, 15% din totalul comenzilor plasate de clienti pe WatchShop. ro . Tendinta pasionatilor de ceasuri pentru achizitii de produse premium, care se diferentiaza si prin.

Parlamentarii sunt printre cei mai fericiti bugetari. Si-au luat vacanta pana pe 10 aprilie

Parlamentarii si functionarii parlamentari sunt printre cei mai fericiti bugetari. Chiar daca cei mai multi dintre ei sunt ortodocsi, nu s-au dat in laturi sa profite si de pastele catolic pentru a fi.

GRAFICE Cat de increzatori sunt tinerii din Romania in perspectiva de a avea o cariera in economia digitala - studiu printre 6.000 de tineri din 15 tari

Tinerii din Romania sunt cei mai increzatori in perspectiva de a avea o cariera in domenii digitale, potrivit unui studiu international comandat de Vodafone si realizat in acest an de YouGov, cu participarea a 5. 952 de tineri cu virste intre 18 si 24 de ani din 15 tari. 53% dintre tinerii romani sunt convinsi ca vor gasi un loc de munca pe masura abilitatilor, 30% cred ca economia digitala le va spori oportunitatile de angajare si doar 10% spun ca nu isi vor permite niciodata aceeasi calitate a vietii ca generatia parintilor lor.

Unul dintre cei mai premiati artisti plastici din Galati va invita la cea mai noua expozitie personala

Gheorghe Andreescu isi expune picturile la Muzeul de Arta Vizuala din Galati, vernisajul avand loc miercuri, 4 aprilie, de la ora 18,00.

Romania aloca cei mai putini bani pentru sanatate din intreaga Europa

400 de euro. Aceasta este suma pe care o cheltuieste Romania cu sanatatea unui roman intr-un an. Cifra este furnizata de Biroul Europan de Statistica - Eurostat, care plaseaza tara noastra pe ultimul loc la nivel european din prisma cheltuielilor cu sanatatea.

Care sunt cele mai populare masini electrice in Europa

Conform celui mai recent clasament de masini electrice pentru piata din Europa, Tesla a inceput sa nu mai fie o prioritate. in schimb, europenii prefera Renault, Nissan sau Volkswagen. Jato Dynamics a publicat cel mai recent studiu al sau pentru piata auto din Europa. Raportul ne ajuta sa ne formam o imagine clara despre preferintele [].

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Incendiu urias la un mall din Moscova. Sunt mai multe victime

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in incinta unui centru comercial din Moscova. Potrivit informatiilor furnizate de un oficial din cadrul serviciilor de urgenta, etajul al patrulea al mall-ului Persei a fost.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )