Libnet.ro
UNICEF

23:45

ROMASCANU: Am intrerupt negocierile pentru functiile de conducere din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMASCANU: Am intrerupt negocierile pentru functiile de conducere din Parlament

Senatorul PSD Lucian Romascanu a declarat astazi ca negocierile pentru impartirea functiilor de conducere in camerele Parlamentului si in comisiile permanente sunt blocate, iar social-democratii sunt nemultumiti de felul cum sunt tratati de catre parlamentarii partidelor de centru-dreapta, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Romascanu (PSD): Suntem intr-o situatie de blocaj, am intrerupt negocierile pentru functiile de conducere din Parlament. Daca nu iesim din impas, e posibil sa nu avem curand acest Guvern

Senatorul PSD Lucian Romascanu a declarat, luni, ca negocierile pentru impartirea functiilor de conducere in cele doua Camere ale Parlamentului sunt blocate. Suntem in acest moment intr-o situatie de.

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

Ciolacu: Vom vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in cazul in care viitorul Guvern propune acest lucru, relateaza Agerpres.

Alexandru Rafila (PSD): Ocuparea pozitiilor de conducere in Parlament trebuie sa reflecte rezultatul alegerilor (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat PSD de Bucuresti, a insistat, luni, ca functiile de conducere din Parlamentul Romaniei trebuie sa reflecte vointa romanilor, exprimata la alegerile legislative din 6 decembrie. El a mai.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Negocierile pentru viitorul executiv si programul de guvernare continua. Ghinea: inca nu am trecut parleazul

Negocierile dintre echipele PNL, USR-PLUS si UDMR au fost reluate sambata, fiind discutat programul de guvernare si repartizarea posturilor de secretari de stat, dupa ce vineri liderii partidelor din coalitia de centru-dreapta au batut palma cu privire la impartirea ministerelor. Cristian Ghinea, care ar fi favorit pentru ministerul fondurilor europene din partea USR, a precizat ca exista viziuni diferite cu privire la reforma administrativa si cea electorala care ar trebui armonizate, dar spera ca programul de guvernare va fi gata in cateva zile.

Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

Focare de coronavirus in centrele pentru protectia copilului din Bistrita-Nasaud. Mai multe persoane au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Directia de Sanatate Publica DSP) Bistrita a raportataparitia a doua noi focare de COVID-19 in municipiu. Cele doua focare au izbucnit la centrele pentru protectia copiluluiaflate in subordinea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )