Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romgaz: investitie de 27 mil. euro in cresterea capacitatii depozitului de gaze din Urziceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romgaz: investitie de 27 mil. euro in cresterea capacitatii depozitului de gaze din Urziceni

Compania Romgaz Medias a facut o investitie de 27 de milioane de euro in depozitul de gaze naturale de la Urziceni, judetul Ialomita, in vederea cresterii cu aproximativ 40% a capacitatii de inmagazinare. continuă pe Wall-Street Ro

Romgaz: investitie de 27 mil. euro in cresterea capacitatii depozitului de gaze din Urziceni

Compania Romgaz Medias a facut o investitie de 27 de milioane de euro in depozitul de gaze naturale de la Urziceni, judetul Ialomita, in vederea cresterii cu aproximativ 40% a capacitatii de inmagazinare.

Selgros a investit 6 mil. euro in modernizarea magazinelor din Baneasa si Berceni: mini-piete, fast-food si zona de delicatese, printre noutati (FOTO)

Selgros a investit 6 mil. euro pentru remodelarea magazinelor din Baneasa si Berceni. Magazinele propun ca urmare a finalizarii investitiei in modernizare un nou concept in care se pune accentul pe produsele fresh si ultra-fresh si in care au fost.

Romgaz receptioneaza, azi, lucrarile de extindere a depozitului de gaze de la Urziceni

Producatorul national de gaze Romgaz receptioneaza, astazi, lucrarile de extindere a capacitatii depozitului de gaze de la Urziceni, eveniment la care vor participa ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolaescu, si directorul general al Romgaz, Virgil Marius Metea, transmit surse din presa.

Banca spaniola CaixaBank, tranzactie de 800 mil. euro pentru active Barclays in Spania

Banca spaniola CaixaBank va da circa 800 milioane de euro pentru a cumpara o parte din operatiunile locale ale bancii britanice Barclays, reprezentand aproape 40% din valoarea de piata a activelor, noteaza Bloomberg.

Eurobank, proprietarul Bancpost, a pierdut in Romania 10,8 MIL. euro in T2

Eurobank, proprietarul Bancpost, a inregistrat in Romania pierderi nete de 10,8 milioane de euro in trimestrul al doilea, calculate inainte de deducerea elementelor exceptionale, continuand evolutia negativa din trimestrul precedent, potrivit datelor.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )