Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rovana Plumb spune ca s-a decis sa demisioneze dupa ce a auzit o declaratie a premierului Tudose la televizor

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb spune ca s-a decis sa demisioneze dupa ce a auzit o declaratie a premierului Tudose la televizor

Rovana Plumb a declarat, luni, ca a luat decizia de a demisiona din functia de ministru al Fondurilor Europene dupa ce a auzit la televizor o declaratie a premierului Mihai Tudose. continuă pe România Liberă

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Rovana Plumb a fost intrebata daca este suparata pe premierul Tudose. Iata raspunsul ei

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a precizat, joi noaptea, dupa sedinta CExN in care si-a prezentat demisia ca urmare a solicitarii premierului Tudose, care a indicat-o pentru a o remania, ca icir.

VIDEO Dragnea vs. Tudose: La cererea premierului, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au dat demisia din Guvern. Dragnea spune ca l-a oprit pe Tudose sa demisioneze

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose a fost luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei doi ministri cu probleme penale, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, precum si pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Mihai Tudose, dupa CEx: Shhaideh si Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia DNA. Le-am oprit

Premierul Mihai Tudose a spus joi seara, la sfarsitul sedintei PSD, ca ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia de la DNA si s-au dus la el cu.

Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb.

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a povestiti la o emisiune TV ca alti doi ministri ai PSD au vrut sa-si dea demisia la sedinta Comitetului Executiv al PSD de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ea s-a referit la ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toti membrii CEx s-au opus

Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Rovana Plumb, detalii din culisele PSD. Ce a dus la deciziile de joi

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, spune ca deciziile luate la sedinta CEx a PSD au avut un singur scop, sa nu puna la indoiala continuitatea guvernarii. Principala.

Mihai Tudose, contrazis de Rovana Plumb, in privinta momentului prezentarii demisiei

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a spus ca si-ar fi prezentat demisia imediat dupa citarea la DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce au primti citatiile de la DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )