Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roxana Ciuhulescu, in compania unui barbat misterios, la doua luni de la divort - FOTO

Antena3 Antena3,
Roxana Ciuhulescu, in compania unui barbat misterios, la doua luni de la divort - FOTO

Roxana Ciuhulescu pare sa zambeasca din nou, la doua luni dupa divortului de afaceristul Mihai Ivanescu. Prezentatoarea TV a postat pe contul de Instangram o fotografie in care lasa sa se in?. continuă pe Antena3

Roxana Ciuhulescu, in compania unui barbat misterios, la doua luni de la divort (FOTO)

Roxana Ciuhulescu zambeste din nou. La doua luni dupa pronuntarea divortului de afaceristul Mihai Ivanescu, frumoasa prezentatoare tv a postat pe contul sau de Instangram o fotografie in care lasa.

S-a indragostit de un barbat misterios intr-o vacanta in Portugalia. La cateva zile dupa ce a revenit acasa, a descoperit ceva rusinos

O dansatoare la bara din Marea Britanie incearca sa dea de un barbat misterios pe care l-a cunoscut intr-o vacanta in Portugalia, dar are o mica problema. Nu isi aminteste daca.

Brigitte Nastase, surprinsa in compania altui barbat: E o relatie cat de cat ok, din moment ce era cu mine in club. Nu?

Relatia dintre Brigitte si Ilie Nastase este ca un butoi de pulbere. Iar recent, frumoasa bruneta a fost surprinsa in compania unui alt barbat, intr-un club. Fostul iepuras Playboy sustine.

VIDEO - Descoperire socanta! Cadavrul unui barbat, devorat de cainii comunitari

Descoperire socanta pe un camp de la marginea municipiului Hunedoara. Cadavrul unui barbat de 53 de ani zacea acolo, devorat de cainii comunitari. Locuitorii din zona au inlemnit cand.

Descoperire macabra la marginea orasului. Cadavrul unui barbat sfasiat de o haita de caini a fost gasit intr-o vale

Scene infioratoare in Hunedoara. Cadavrul unui localnic a fost gasit, sfasiat de caini, la marginea orasului. O ancheta are loc pentru a se stabili cum a murit victima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )