Libnet.ro
UNICEF

22:15

Rozalia Biro, care isi trecuse in CV romana la limbi straine, si-a corectat greseala: E limba de cetatean

B1 B1,
 Rozalia Biro, care isi trecuse in CV romana la limbi straine, si-a corectat greseala: E limba de cetatean

Senatorul UDMR Rozalia Biro, propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, spune ca si-a corectat o greseala din CV, unde trecuse la capitolul limbi straine cunoasterea limbii . continuă pe B1

Rozalia Biro, nominalizata vicepremier si ministru al Culturii, si-a trecut in CV, la limbi straine, engleza si romana

Rozalia Biro, proaspat nominalizata vicepremier si ministru al Culturii din partea UDMR, si-a trecut in CV, la capitolul limbi straine, engleza si romana - nivel superior, scrie bloggerul cotidianului Adevarul Manuel Stanescu.

Radu Banciu: Viitorul ministru al Culturii are trecut in CV la limbi straine, limba romana. Iata nivelul acestei puteri! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, faptul ca viitorul ministru al Culturii si vicepremier in Guvern, Rozalia Biro, are trecut in CV-ul ei limba.

Rozalia Biro, propusa la Ministerul Culturii: Cel mai potrivit pentru functia de ministru al Culturii ar fi fost Marko Bela

Rozalia Biro, propunerea UDMR de a prelua ministerul Culturii, spune ca Marko Bela ar fi fost mai potrivit sa-i ia locul lui Kelemen Hunor in functile de ministru al Culturii si vicepremier.

Analiza Chinezii care isi stabilesc resedinta in Romania prefera Capitala, Hunedoara si Timisul. Rusii prefera Bucuresti, Constanta si Brasov. Peste 2600 de persoane avand peste 65 de ani, cu resedinta anterioara in Rusia au devenit rezidenti romani

Cele mai multe persoane cu resedinta anterioara in strainatate care si-au mutat respectiva resedinta in Romania sunt din Republica Moldova. Urmeaza fostii rezidenti din Italia, Bulgaria, Spania si Ungaria, arata datele Statisticii, obtinute de HotNews. ro. Multi dintre ei sunt in varsta de peste 65 de ani, dominand moldovenii, bulgarii si ucrainenii. Cei circa 2000 de chinezi care si-au stabilit la noi resedinta s-au orientat catre Capitala si zona adiacenta, apoi catre Hunedoara, Timis, Buzau si Bihor.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Un palestinian, care isi cauta familia sub ruine, este impuscat de lunetisti in Gaza (VIDEO)

Barbatul, imbracat in tricou verde si jeansi albastri, a fost impuscat de un lunetist in timp ce traversa o zona in ruine. Dupa primul foc care l-a ranit, el a fost impuscat inca de doua ori in timp.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )