Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ruxandra Dragomir: Orice amenintare de acest gen trebuie luata in serios. Daca viata Elenei Udrea este in pericol sau va fi in pericol, nu stiu cine va raspunde (VIDEO)

B1 B1,
Ruxandra Dragomir: Orice amenintare de acest gen trebuie luata in serios. Daca viata Elenei Udrea este in pericol sau va fi in pericol, nu stiu cine va raspunde (VIDEO)

Ruxandra Dragomir a spus, referindu-se la scrisoarea cu amenintarea cu moartea pe care a primit-o Elena Udrea in data de 2 mai, ca nu stie cine se va face vinovat daca fosta candidata la prezidentiale va fi in. continuă pe B1

Ruxandra Dragomir: Ma intreb cate umilinte trebuie sa mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a bagat viata intr-un malaxor menit sa o distruga. Am simtit ca intr-adevar ii este greu

Elena Udrea a fost vizitata vineri, de 1 mai, de prietena sa, Ruxandra Dragomir, la Penitenciarul Targsor, acolo unde cele doua au vorbit printr-un panou de sticla securizat. Dragomir spune ca a simtit ca.

Ruxandra Dragomir: Ma intreb cate UMILINTE trebuie sa mai suporte Elena

Ruxandra Dragomir a vizitat-o, vineri, pe prietena sa, Elena Udrea, la Penitenciarul Targsor , acolo unde cele doua au vorbit printr-un panou de sticla securizat.

A fost dezumanizant. Ce spune Ruxandra Dragomir despre Elena Udrea, dupa ce a vizitat-o la penitenciar

Intr-un mesaj postat pe Facebook si intitulat in vizita la Targsor, Purgatoriul Elenei, Ruxandra Dragomir spune ca vineri si-a vizitat prietena la penitenciarul pentru femei de la Targsor, unde aceasta a fost transferata din Arestul Politiei Capitalei.

Udrea, vizitata de Ruxandra Dragomir la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea a fost vizitata de Ruxandra Dragomir vineri, in penitenciarul de la Targsor. Prietena lui Udrea a scris pe Facebook ca a trecut printr-o experienta umilitoare cand a vazut conditiile in care.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )