Libnet.ro
UNICEF

23:45

S-a stabilit adevarata cauza a mortii actorului din Glee, Cory Monteith

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit adevarata cauza a mortii actorului din Glee, Cory Monteith

Tanarul a murit la 31 de ani singur, in camera sa de hotel, dupa ce s-a intoxicat cu heroina si alcool, potrivit autoritatilor. Cory Monteith s-a luptat mai multi ani cu dependenta de droguri. continuă pe Adevărul

Legistii au stabilit cauza mortii actorului Cory Monteith: Supradoza de heroina si alcool

Cauza mortii actorului Cory Monteith a fost stabilita de medicii legisti care au anuntat ca starul productiei Glee a suferit un accident tragic, relateaza The Independent. Medicii legisti au stabilit.

FOTO Rezultatul AUTOPSIEI in cazul MORTII actorului CORY MONTEITH: amestec LETAL de HEROINA ...

Vedeta serialului Glee, actorul Cory Monteith 31 de ani), a murit din cauza unui amestec letal de droguri, inclusiv heroina si alcool, conform rezultatelor autopsiei ce au fost date publicitatii marti, protrivit E!News. El a fost gasit mort sambata, in camera sa de la etajul 21 al Fairmont Pacific Hotel din Vancouver, unde se distrase cu niste prieteni. Cu doar cateva ore inaintea dramei, el fusese fotografiat de paparazzi band alcool in plina strada DATI CLICK PE GALERIA FOTO pentru a .

Oficial: Cauza accidentului feroviar din Franta, soldat cu moartea a 6 oameni - o piesa de otel care lega doua sine s-a desprins

Societatea nationala a cailor ferate SNCF) din Franta a confirmat cauza deraierii unui tren in apropiere de Paris vineri noapte, accident care a provocat moartea a 6 persoane. Deraierea a fost cauzata de o piesa de otel care lega doua sine si care s-a desprins. Primele constatari efectuate la locul accidentului, produs vineri in gara Bretigny-sur-Orge, la sud de Paris, confirma ipoteza unei deraieri provocate de aceasta piesa de otel numita eclisa, a declarat in cadrul unei conferinte de presa presedintele SNCF, Guillaume Pepy.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )