Libnet.ro
UNICEF

18:30

S-a casatorit si a divortat VIRGINA! Detalii EXPLOZIVE despre relatia lui POMOHACI cu sotia sa (FOTO)

B1 B1,
S-a casatorit si a divortat VIRGINA! Detalii EXPLOZIVE despre relatia lui POMOHACI cu sotia sa (FOTO)

Mara Banica a dezvaluit tot ce stia despre relatia dintre Pomohaci si sotia sa, cu care a fost casatorit timp de doi ani. Aceasta a spus ca cei doi nu ar fi avut niciodata relatii intime. Eu din ce. continuă pe B1

S-a casatorit virgina si a divortat virgina. Mara Banica, detalii EXPLOZIVE despre relatia lui Pomohaci cu sotia sa (FOTO)

Mara Banica a dezvaluit tot ce stia despre relatia dintre Pomohaci si sotia sa, cu care a fost casatorit timp de doi ani. Aceasta a spus ca cei doi nu ar fi avut niciodata relatii intime. Eu din ce.

Actrita Jada Pinkett Smith, sotia lui Will Smith, a facut dezvaluiri despre relatia tumultoasa cu rapperul Tupac: Cand l-am cunoscut faceam trafic de droguri

Actrita americana Jada Pinkett Smith, in varsta de 45 de ani, a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu rapperul Tupac si a dezvaluit ca in momentul in care l-a cunoscut ea facea trafic de droguri.

Ludovic Orban a vorbit despre RELATIA CU Iohannis. Ce planuri are presedintele PNL cu seful statului

Ludovic Orban a declarat la Mediafax Live ca relatia pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este una fireasca si ca are consultari periodice cu acesta. Am o relatie normala, fireasca de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )