Libnet.ro
UNICEF

22:45

S-a deschis cel mai mare Auchan din Romania

Adevărul Adevărul,
S-a deschis cel mai mare Auchan din Romania

Prima faza a procesului de modernizare a spatiilor comune din centrul comercial Liberty Center a fost finalizata in urma unei investitii de 400. 000 euro odata cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din Romania, pe o suprafata de 3. 600 metri patrati, a informat JLL. continuă pe Adevărul

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala .

Euro a urcat spre 4,76 lei, la cea mai mare valoare din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7512 leieuro, in crest.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )