Libnet.ro
UNICEF

22:16

Ce s-a intamplat in Serbia, in urma unui caz similar celui din Caracal: Legea a fost modificata, astfel incat criminalii si violatorii sa poata fi CONDAMNATI PE VIATA (FOTO)

B1 B1,
Ce s-a intamplat in Serbia, in urma unui caz similar celui din Caracal: Legea a fost modificata, astfel incat criminalii si violatorii sa poata fi CONDAMNATI PE VIATA (FOTO)

Una din tarile cu care se invecineaza Romania, Serbia, a trecut, in urma cu 5 ani, printr-un caz similar celui petrecut la Caracal. continuă pe B1

O persoana a murit, iar alta a fost ranita in urma unui accident rutier pe E58

O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita in urma unui accident rutier produs, luni dupa-ami.

VIDEO Doua persoane decedate in urma unui accident pe DN56 A, in Mehedinti

Doua persoane au decedat sambata dimineata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc pe DN56A Drobeta Turnu Severin-Calafat, in localitatea Cujmir. Trafic a fost blocat mai bine de o ora.

Uciderea unei fete de 15 ani a dus la schimbarea legilor in Serbia inchisoare pe viata pentru criminali si violatori

Un caz similar celui de la Caracal - uciderea unei fete de 15 ani - petrecut in Serbia in urma cu 5 ani a dus la schimbarea legilor in acesta tara. Legea, care poarta numele adolescentei, Tijana, prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata pentru criminali si violatori.

O caz asemanator celui din Caracal a schimbat legislatia in Serbia. Cum a aparut legea Tijana

La 15 ani, Tijana Juric din Serbia a fost rapita de pe strada dintr-un sat in timp ce se afla la bunicii ei. Se intampla in 2014. Fata a fost violata si ulterior ucisa. 13 zile mai tarziu, un barbat de 34.

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )