Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sabin Orcan: Daca locuitorii din Republica Moldova ar decide prin referendum unirea cu Romania, se poate realiza acest lucru?

România Liberă România Liberă,
Sabin Orcan: Daca locuitorii din Republica Moldova ar decide prin referendum unirea cu Romania, se poate realiza acest lucru?

Duminica seara, la B1 Tv, Sabin Orcan a lansat o intrebare delicata: Daca locuitorii din Republica Moldova ar decide, printr-un referendum, ca vor unirea cu Romania, am putea noi realiza acest lucru? S-ar opune cineva?. continuă pe România Liberă

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Sandu a anuntat ca va face demersurile pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, in cazul in care va deveni presedinte

Candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, a precizat, vineri, ca in cazul in care va fi aleasa presedinte, va face demersurile pentru declansarea de alegeri parlamentare anticipate.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Mama candidatei Maia Sandu se teme pentru viata fiicei sale

Mama candidatei unice a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale din Republica Moldova se teme pentru viata fiicei ei, Maia Sandu.

Un ONG a descoperit mai multe nereguli in organizarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidatii ar fi dat cadouri electorale, iar sectiile de votare ar fi fost pregatite insuficient

Un raport de monitorizare realizat de o organizatie non-guvernamentala arata ca sectiile de votare din Republica Moldova au fost insuficient pregatite pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica. Totodata, concurentii electorali ar fi folosit resursele administrative drept cadouri electorale, iar in rapoartele financiare prezentate de acestia ar fi cheltuieli nereflectate.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Se da un meci intre Maia Sandu si Igor Dodon

Directorul editorial al ziarului Romania libera Sabin Orcan a discutat, joi seara, despre alegerile prezidentiale care vor avea loc, duminica, in Republica Moldova, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Siliviu Manastire. Astfel, jurnalistul a explicat ca alegerile sunt ca un meci intre candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) si presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon.

Promo-LEX semnaleaza probleme grave la sectiile de vot din Republica Moldova. Alegatori cu mai multe buletine de vot, bani si cadouri

Asociatia Promo-LEX a semnalat, duminica, incalcari grave ale legii pe timpul desfasurarii procesului electoral in Republica Moldova, informeaza site-ul timpul. md.

Sta pe pamant rusesc dar voteaza pentru Europa. Scandal la urnele de vot. Doua femei s-au luat la cearta din cauza parerilor contradictorii privind candidatii la alegerile din Republica Moldova

Zi mare in Republica Moldova, basarabenii isi voteaza viitorul sef al statului. Nu toate sunt bune si linistite la cozile pentru intrarea la urne insa. Doua femei au intrat in conflic.

Liderul PNL, Alina Gorghiu: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, extrem de importante pentru drumul european

Cetatenii Republicii Moldova ar trebui sa iasa in numar mare la urne, duminica, fiind pentru prima oara in 20 de ani cand isi pot alege presedintele prin vot direct, iar de rezultatul acestui scrutin depinde in mare parte parcursul european al statului vecin, spune liderul PNL, Alina Gorghiu.

Situatie trasa la indigo cu a romanilor. Moldovenii din diaspora stau la cozi imense pentru a-si exercita dreptul la vot pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Basarabenii voteaza, duminica, pentru alegerea presedintelui, prima data dupa 20 ani prin vot direct. Situatia nu este deloc diferita de cea din Romania din urma cu doi ani. Cozile cu cetateni ai Re.

Situatie trasa la indigo cu a romanilor. Moldovenii din diaspora stau la cozi imense pentru a-si exercita dreptul la vot pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova (FOTO)

Basarabenii voteaza, duminica, pentru alegerea presedintelui, prima data dupa 20 ani prin vot direct. Situatia nu este deloc diferita de cea din Romania din urma cu doi ani. Cozile cu cetateni ai Re.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Republica Moldova, rezultate oficiale partiale: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%. Cei doi candidati merg in turul II

Candidatul socialist pro-rus Igor Dodon este cotat ca fiind castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cu 52,42% din voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 55,31% din procesele verbale din sectiile de votare, scrie Unimedia. md. Daca scorul lui Dodon se mentine la peste 50% pana la finalul numararii voturilor, inseamna ca acesta a castigat alegerile prezidentiale din primul tur. Candidata pro-europeana Maia Sandu a obtinut 33,99% din voturi. -------------------------Ora 1:38: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%, 98,08% dintre procesele verbale prelucrate. Ora 1:16: Igor Dodon - 48,82%, Maia Sandu - 37,87%, 97,60% din procesele verbale prelucrate. Ora 1:12: Cum s-a votat la Chisinau: Socialistul Dodon a invins insectoarele Botanica, Rascani, Centru si Buiucani. Maia Sandu a invins doar in sectorul Ciocana, dar a fost preferata in 14 din cele 18 suburbii. In 4 suburbii - Cricova, Stauceni, Vadu lui Voda si Vatra - a fost invingator Igor Dodon. sursa: Unimedia)Ora 0:53: Igor Dodon - 48,99%, Maia Sandu - 37,70%, 97,02% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:49: Igor Dodon - 49,09%, Maia Sandu - 37,60%, 96,88% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:41: Igor Dodon - 49,13%, Maia Sandu - 37,60%, 96,35% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:33: 95,82% din buletinele de vot prelucrate: Igor Dodon - 49,21%, Maia Sandu - 37,51%. Ora 0:29: Prima reactie a Maiei Sandu: Ne vedem in turul II. Votul de astazi, prima victorie si primul pas catre o viata demna. Ora 0:22: Igor Dodon - 49,27%, Maia Sandu - 37,44%, 95,15%, din procesele verbale prelucrate. Ora 0:15: Igor Dodon - 49,43%, Maia Sandu - 37,3%, dupa prelucrarea a 94,43% din procesele verbale. Ora 0:02: Igor Dodon - 49,66%, Maia Sandu - 37,02%, 92,70% din procesele verbale prelucrate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )