Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Ialta: Rivera lui Hades (27)

România Liberă România Liberă,
Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Ialta: Rivera lui Hades (27)

Cvartetul de coarde de pe faleza din Ialta are aproape acelasi succes ca acordeonistul care variaza sansonetele frantuzesti cu melodiile rusesti. Cateva perechi de pensionari care incearca sa regaseasca orasul din perioada sovietica danseaza fericite in jurul lui. Cvartetul canta Dansuri ungare si apoi trece la muzica baroca. continuă pe România Liberă

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Ialta: Riviera lui Hades (27)

Cvartetul de coarde de pe faleza din Ialta are aproape acelasi succes ca acordeonistul care variaza sansonetele frantuzesti cu melodiile rusesti. Cateva perechi de pensionari care incearca sa regaseasca orasul din perioada sovietica danseaza fericite in jurul lui. Cvartetul canta Dansuri ungare si apoi trece la muzica baroca.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Veselia din Feodosia si de ce s-a intors FSB spre literatura (26)

Intre plaja si oras, linia ferata, care blocheaza privirea spre orizont, a devenit aproape inutila dupa anexarea Crimeei, fiindca trenul nu mai are incotro sa mearga, atata vreme cat granita Ucrainei va ramane inchisa, iar podul peste Kerci nu e gata.

Noi discutii privind construirea unui aqua park la Galati. Dezvoltarea turismul din zona este sustinuta de Clubul International al Marii Negre

Primarul municipiului Galati detine, pentru patru ani, presedintia reputatului organism neguvernamental care a reusit sa deruleze pana acum, in zona Marii Negre, numeroase proiecte de infrastructura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )