Libnet.ro
UNICEF

12:00

Safety Broker estimeaza ca va intermedia prime de 45 mil. euro in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Safety Broker estimeaza ca va intermedia prime de 45 mil. euro in 2013

Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut, in primele trei luni indicatorul ajungand la 11,5 milioane euro, a anuntat compania de brokeraj in asigurari. continuă pe Wall-Street Ro

Safety Broker a intermediat prime de peste 11,5 milioane euro in primul trimestru

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primul trimestru al anului acesta prime in valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Enterprise a strans 314 mil. euro intr-un fond care investeste in IMM-uri

Enterprise Investors EI), una dintre cele mai mari companii de private equity din Europa Centrala si de Est, a strans 314 mil. euro in fondul Polish Enterprise Fund VII PEF VII), care finanteaza achizitii de companii de marime medie precum si.

UniCredit va recupera 80% din creditul de 22 mil. euro dat dezvoltatorilor Alia Apartments

UniCredit Tiriac Bank estimeaza ca va recupera aproape 80% din creditul de 22 milioane de euro acordat dezvoltatorilor spanioli ai complexului Alia Apartments din zona Arcul de Triumf, prin vanzarea si inchirierea locuintelor nevandute in ansamblul.

Grupul Gaz Sud-GDR mizeaza in acest an pe profit EBITDA de 2 mil. euro

Grupul de firme Gaz Sud - Grup Dezvoltare Retele GDR), detinut de fondul ceh de investitii PPF Investments, estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de circa 16 milioane de euro si ca va trece pe profit, cu un castig operational de.

iQuest vrea afaceri de 25 de mil. euro in 2013 o crestere de 20-25% a numarului de angajati in urmatorii ani

IQuest, grup specializat in dezvoltarea de solutii si servicii software, mizeaza pe afaceri de 25 de milioane de euro anul acesta si o crestere de circa 20-25% a numarului de angajati pentru urmatorii ani fata de cei 500 de salariati din prezent, a.

White Case a acordat consultanta juridica pentru deal-ul de 57 mil. euro cu actiuni Petrom

Firma globala de avocatura White Case LLP a acordat consultanta juridica Fondului Proprietatea pentru vanzarea pachetului de 1,1% din actiunile Petrom pentru suma de 57 milioane euro.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )