Libnet.ro
UNICEF

20:45

Samsung depaseste Apple, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Samsung depaseste Apple, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic

Samsung Electronics a depasit, probabil, Apple Inc. in trimestrul al doilea din 2017, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic pe plan global, dar pentru a-si mentine pozitia va trebui sa spere ca producatorul telefoanelor iPhone nu va avea o evolutie la fel de buna, transmite Wall Street Journal, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Teraplast, cea mai rentabila actiune de la BVB

Cu o apreciere de 10,82% in perioada 28 iunie-5 iulie, raportata la moneda euro, actiunile producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP), au reprezentat titlurile cu cea mai buna rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada de timp mentionata. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul bursei pe data de 3 iulie, compania anunta inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului a transmiterii partilor sociale aferente participatiei de 50% din Depaco, companie achizitionata de Teraplast.

Cea mai scumpa rochie de mireasa din showbiz?

Crina Abrudan face nunta in acest weekend si va purta in biserica si la petrecere o rochie de mireasa pretioasa creata de un designer israelian. Se crede ca va fi cea mai scumpa vestimentatie de acest tip purtata de vedetele din showbiz-ul romanesc.

incep inscrierile la UBB, cea mai mare universitate din Romania: 16.797 de locuri scoase la concurs

Circa 5. 000 de locuri bugetate si peste 9. 200 de locuri in regim cu taxa vor fi scoase la concurs incepand cu ziua de miercuri, la cea mai mare institutie de invatamant superior din tara: Universitatea Babes-Bolyai.

Izolati in Romania, popas final: cea mai mica scoala din tara prezentata in ultimul episod al seriei de reportaje

Seria Izolati in Romania ajunge la final cu ultimul reportaj in care este prezentata cea mai mica scoala din tara, aflata la granita cu Ucraina.

Romania, tara cu cea mai mare mortalitate infantila si cele mai mici cheltuieli pentru educatie si sanatate din UE

Romania are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila si cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei dintre toate statele membre. Totusi, tara noastra a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata un raport realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Cea mai bizara aparitie in tren. Calatorii au ramas cu gura cascata cand au vazut ce scoate din geanta aceasta femeie. M-am uitat de doua ori, doar ca sa fiu sigur!

Un barbat a ramas de-a dreptul socat cand a vazut grozavia cu care calatorea o femeie pe care a intalnit-o in tren. David Hill, care lucreaza pentru o companie de software, se afla ici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )