Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sandra Bullock incaseaza 70 de milioane de dolari pentru rolul din Gravity: Pentru fiecare minut din film, actrita primeste 769.000 dolari

B1 B1,
Sandra Bullock incaseaza 70 de milioane de dolari pentru rolul din Gravity: Pentru fiecare minut din film, actrita primeste 769.000 dolari

Sandra Bullock a facut o alegere buna acceptand rolul din pelicula Gravity, urmand sa incaseze cel putin 70 de milioane de dolari pentru acest film pentru care a primit o nominalizare la Oscar. Ea va primi 15%. continuă pe B1

Interfax: Ucraina datoreaza Gazprom 1,64 miliarde de dolari, pentru livrari din 2013 si 2014.

Compania ucraineana Naftogaz datoreaza gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari pentru gaze naturale livrate in 2013 si 190 de milioane de dolari pentru livrarile din acest an, afirma compania rusa intr-un prospect, relateaza agentia Interfax Ukraine, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. Ucraina cere ONU sa monitorizeze Crimeea Potrivit agentiei, care afirma ca a putut sa vada un prospect Eurobond, compania .

SUA garanteaza un imprumut de un miliard de dolari pentru Ucraina.

Statele Unite vor garanta un imprumut in valoare de un miliard de dolari pentru Ucraina, a anuntat miercuri secretarul de stat american John Kerry, relateaza AFP, conform Mediafax. Suntem pe cale sa formulam o garantie pentru un imprumut de un miliard de dolari, a declarat Kerry, adaugand ca europenii se gandesc la 1,5 miliarde de dolari garantie pentru un imprumut acordat acestei tari in plina criza politica si economica. Totusi, potentialii donatori, printre care UE si FMI, s-au abtinut .

Mozilla vrea sa lanseze un smartphone de 25 de dolari pentru tarile cu venituri foarte mici

Mozilla intentioneaza sa lanseze un smartphone super-ieftin de 25 de dolari gandit pentru tarile sarace si pentru cei care nu isi permit smartphone-urile consacrate, insa foarte scumpe, scrie PC Magazine. Anuntul a fost facut la Mobile World Congres Barcelona unde Mozilla si-a vazut sistemul de operare lansat pe noi terminale de la companii precum Alcatel, ZTE, LG si Huawei. Scepticii spun ca un telefon atat de ieftin nu va putea oferi o experienta decenta utilizatorilor.

Antibiotice si-a propus un profit de 30,5 milioane lei, pentru acest an

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi estimeaza pentru acest an o crestere cu 6% a profitului net, la 30,55 milioane lei 6,7 milioane euro), fata de 2013, si a programat cheltuieli cu investitiile de 34,12 milioane lei 7,5 milioane euro), potrivit bugetului companiei, citat de Mediafax.

Peste 4 milioane euro, pentru extinderea retelelor apa-canal in patru cimitire

Un proiect in valoare de patru milioane de euro pentru inlocuirea si extinderea retelelor de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )