Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sapte zile de doliu decretate in Galicia, in urma accidentului feroviar

B1 B1,
Sapte zile de doliu decretate in Galicia, in urma accidentului feroviar

Autoritatile dinGalicia au decretat sapte zile de doliu in urma accidentului feroviar produs miercuri la Santiago de Compostela, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti. Presedintele galician Alberto. continuă pe B1

Sapte zile de doliu in Galicia, dupa accidentul feroviar.

Sapte zile de doliu au fost decretate in Galicia dupa accidentul feroviar produs miercuri seara in Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, si soldat cu 77 de morti si 143 de raniti, relateaza Mediafax. Presedintele galician Alberto Nunez Feijoo a anuntat joi cel mai important doliu din istoria regiunii, in urma accidentului feroviar de miercuri seara, in timp ce regele Juan Carlos al Spaniei si printul mostenitor Felipe si-au suspendat, joi, activitatile oficiale in .

Rajoy anunta trei zile de doliu national in urma catastrofei feroviare din Spania.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat joi trei zile de doliu national in urma accidentului feroviar in care au murit cel putin 78 de persoane, miercuri, in Galicia, transmite Mediafax. Voi semna astazi joi) un decret declarand trei zile de doliu national in intreaga Spanie, a declarat Rajoy, aflat intr-o vizita la locul catastrofei, una dintre cele mai sangeroase din istoria tarii, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, conform AFP. Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de .

Premierul Spaniei a transmis un mesaj de condoleante in urma accidentului din Galicia in care facea referire la cutremurul din China

Premierul spaniol Mariano Rajoy a facut o gafa, joi, transmitand un comunicat de condoleante, in urma ccidentului feroviar din Spania, in care a introdus, din greseala, o fraza dintr-un mesaj transmis anterior.

Gafa a premierului Spaniei, care s-a referit la cutremurul din China dupa accidentul din Galicia

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a facut o gafa in urma accidentului feroviar din Spania, transmitand un comunicat de condoleante in care, din greseala, a introdus o fraza dintr-un mesaj difuzat anterior despre cutremurul din China, relateaza El Pais.

Bilantul final al accidentului feroviar din Spania numara 78 de morti

Cautarile echipelor de urgenta au luat final, joi, la locul accidentului de tren din Spania, bilantul final numarand 78 de morti. in plus, numarul ranitilor internati in spitale a ajuns la 95 de.

Viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului feroviar din Spania

Presa spaniola enumera, joi, viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului de tren soldat cu 77 de morti si 143 de raniti, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii, relateaza AFP.

Viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului feroviar din Spania. Trenul depasise cu 100 de kilometri pe ora limita de viteza impusa pe acel traseu

Presa spaniola enumera, joi, viteza excesiva printre cauzele principale ale accidentului de tren soldat cu 77 de morti si 143 de raniti, miercuri seara, la Santiago de Compostela, in nord-vestul tarii, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )