Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sase noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 864 de morti in Romania

Antena3 Antena3,
Sase noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 864 de morti in Romania

Sase decese noi in urma infectarii cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara de autoritati. continuă pe Antena3

Zece noi decese provocate de noul coronavirus. Bilantul ajunge la 790 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a publicat duminica, 3 mai, noi informatii referitoare la numarul de decese provocate de noul coronavirus. Printre victime sunt si angajati din sanatate.

Alte sase decese legate de noul coronavirus, confirmate. Bilantul mortilor ajunge la 864

Sase noi decese legate de infectia cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor, in Romania, ajunge la 864.

780 de decese provocate de Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor se apropie de 13.000!

Grupul pentru Comunicare Strategica a anuntat alte 9 decese ale unor pacienti bolnani de coronavirus.

Coronavirus: Franta devine a cincea tara cu peste 25.000 de morti 306 noi decese in 24 de ore

Epidemia de coronavirus a facut 25. 201 morti de la 1 martie in Franta, unde 306 noi decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat directorul general al Sanatatii, relateaza AFP. Franta devine astfel, a cincea tara care depaseste pragul de 25. 000 de decese, dupa SUA, Italia, Marea Britanie si Spania.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 864

Alte sase persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 864, potrivit unei informari difuzate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

In Marea Britanie, numarul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns, marti, la 29. Anuntul a fost facut de ministrul de externe britanic Dominic Raab. Potrivit acestuia, Regatul Unit a atins acest bilant mai rapid decat Italia, transmit agentiile de presa internationale.

Un document intern al guvernului SUA anticipeza o crestere puternica a numarului de decese provocate de COVID-19 in luna mai

Un document intern al guvernului american anticipeaza o crestere a numarului de cazuri de coronavirus si o crestere puternica a deceselor zilnice, pana la 1 iunie, in timp ce presedintele Donald Trump a cerut statelor sa ridice restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus, a relatat luni publicatia New York Times, citata de Reuters.

inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Un numar de 14 decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategica, astfel ca numarul total al celor care au murit in urma contactarii SARS-CoV-2 a ajuns la 841.

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

Alte zece decese cauzate de COVID-19. Un al doilea ambulantier din Suceava, rapus de coronavirus. Bilantul total a ajuns la 790 de victime

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, decesul a inca zece romani infectati cu coronavirus. Cele mai recente victime aveau varste cuprinse intre 54 si 88 de ani si erau din Suceava, Galati,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )