Libnet.ro
UNICEF

20:30

inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Adevărul Adevărul,
inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Un numar de 14 decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategica, astfel ca numarul total al celor care au murit in urma contactarii SARS-CoV-2 a ajuns la 841. continuă pe Adevărul

inca noua decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 827

Noua noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate marti dimineata, ceea ce duce bilantul total al deceselor din tara noastra la 827. Ultimele persoane ce si-au pierdut viata sunt 5 barbati, cu varstele de 84, 72, 72, 59 si 70 de ani, si alte patru femei cu varstele de 83, 83, 65 si 83 de ani, toti cu alte afectiuni cronice.

CORONAVIRUS |inca 15 decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul victimelor ajunge la 818

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca 15 romani infectati cu noul coronavirus au decedat. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Romania, la 818. A 804-a victima este un barbat de 72 de ani din.

Doua noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 803

Doua noi decese in randul pacinetilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in aceasta dimineata, ducand bilantul total al acestora la 803. Ultimele doua persoane care si-au pierdut viata sunt un barbat de 70 de ani din Bihor, ce suferea de bronhopneumopatia cronica obstructiva si tumora bronhopulmonara, si o femeie de 49 de ani din Arad, ce suferea de obezitate, diabet zaharat si hipertensiune arteriala.

Coronavirus in Romania: inca 16 decese cu COVID-19 Bilantul deceselor urca la 771

Inca 16 decese ale unor persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate sambata dupa-masa de catre Grupul de Comunicare Strategica. Printre victime, o femeie de 32 de ani din Suceava si o femeie de 33 de ani din judetul Bacau.

Coronavirus Romania: Autoritatile anunta inca zece decese Printre cei decedati, un ambulantier din Suceava Bilant general: 790 de decese

Zece noi decese au fost anuntate de autoritati, numarul total al deceselor anuntate duminica se ridica astfel la 19. 790 de persoane au decedat de la inceputul pandemiei de coronavirus. Printre persoanele decedate se numar si un barbat de 60 de ani care era ambulantier la Suceava. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, a declarat ca ambulanteirul avea si alte patologii si functia respiratorie a cedat. Noul bilant de coronavirus in Romania: 13. 163 de cazuri confirmate 431 de noi cazuri anuntate Aproape 4. 900 de pacienti vindecatiHARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor.

inca 14 persoane cu coronavirus au murit in Romania. Bilantul a ajuns la 841 decese

Inca 14 persoane cu coronavirus au murit in Romania, arata cel mai recent bilant al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 841 de decese.

Doi angajati ai DGASPC, infectati cu noul coronavirus. Unul a efectuat tura de 14 zile, celalalt intrase in schimb

Numarul pacientilor infectati cu noul coronavirus creste in judet cu inca patru persoane si ajunge la 46. Doua dintre acestea sunt angajati ai DGASPC Olt din centrele rezidentiale.

inca noua decese in randul bolnavilor de COVID-19. Bilantul a ajuns la 780 de morti

Noua noi decese in randul persoanelor confirmate cu noul coronavirus au fost anuntate de catre autoritati duminica dimineata. Printre acestea se numara si un tanar de doar 26 de ani din Iasi, venit din Marea Britanie, care suferea de obezitate gr II, diabet zaharat netratat, hipertensiune arteriala.

Coronavirus in Romania. Alte 15 decese raportate. Bilantul a ajuns la 818 Sase dintre pacienti erau din Suceava

Alte 15 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara. Bilantul a ajuns la 818. Sase dintre pacienti erau din Suceava.

inca patru decese cauzate de COVID-19 in R. Moldova

Inca patru persoane au murit luni, 4 mai, de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 77 de ani din Glodeni, un barbat de 80 de ani din Balti, un barbat de 46 de ani din Ceadir-Lunga si o femeie de 65 de ani din Chisinau. Bilantul persoanelor infectate cu noul Coronavirus in Republica Moldova a ajuns la 4248 cazuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )