Libnet.ro
UNICEF

16:00

Satu Mare: 200 de pasageri dintr-un tren, evacuati in urma unui incendiu la locomotiva

Adevărul Adevărul,
Satu Mare: 200 de pasageri dintr-un tren, evacuati in urma unui incendiu la locomotiva

Aproape 200 de pasageri ai trenului Regio Satu Mare Halmeu au fost evacuati, vineri, in urma unui incendiu care a izbucnit la locomotiva in apropierea Haltei Micula. Potrivit ISU Satu Mare au fost evacuati toti cei 195 de pasageri. continuă pe Adevărul

Incendiu la o locomotiva a unui tren. Aproape 200 de pasageri au fost evacuati

Aproximativ 200 de pasageri au fost evacuati din tren, dupa ce un incendiu a izbucnit la o locomotiva. Potrivit unui comunicat al ISU Satu Mare transmis, vineri, dupa incheierea interventiei pasagerii au.

TREN iN FLACARI la Satu Mare! Circa 200 de pasageri in vagoane (FOTO)

Panica pe calea ferata. O locomotiva a luat foc, vineri, la Satu Mare. Sute de pasageri se aflau in trenul Regio Satu Mare Halmeu cand a izbucnit incendiul. Seful trenului a procedat rapid la.

Caz HALUCINANT in Satu Mare! Ungaria cumpara elevi

Guvernul maghiar ofera, din 2002, 20. 000 de forinti, o data pe an, pentru fiecare elev pe care parintii il declara maghiar si urmeaza sectiile de limba maghiara din scolile din judetul Satu Mare. Mai.

Vantul puternic face prapad in Satu Mare. Acoperisurile mai multor blocuri au fost distruse

Acoperisurile mai multor blocuri din municipiul Satu Mare au fost distruse miercuri de vant, iar mai multi stalpi si copaci au fost doborati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )