Libnet.ro
UNICEF

23:15

Scad actiunile bancilor din Europa, dupa testele de stres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scad actiunile bancilor din Europa, dupa testele de stres

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, in special cele din sectorul bancar, pe fondul scepticismului investitorilor cu privire la felul in care aceste institutii vor face fata unei eventuale crize financiare. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Masuri de securitate sporite pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, dupa informatii privind o posibila amenintare

Politia olandeza a luat, sambata, masuri de securitate sporite pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, in urma unor informatii si indicii privind o posibila amenintare. Autoritatile responsabile de securitate si lupta impotriva terorismului nu au dat multe detalii cu privire la posibila amenintare, precizand doar ca au fost luate masuri de securitate sporite, inclusiv verificarea masinilor din perimetrul aerportului Schipol, al cincilea cel mai aglomerat din Europa, dupa volumul de pasageri, scrie Reuters.

Preot, despre atacurile teroriste din Europa: Atentat la valorile crestine. Scopul este acela de a pune in dilema cetatenul, care oricum se confrunta cu o multitudine de probleme

Teroristii au ingrozit Europa dupa numeroasele atacuri care au avut loc in marile orase. Crestinii nu pot intelege de ce sunt oamenii ucisi fara mila si fara a avea vreo vina. Mai mult,.

Americanii ne-au remarcat economia: Romania a facut asta si acum creste cel mai mult din Europa

Romania a facut asta si acum creste cel mai mult din Europa este titlul pe care il folosesc analistii americani de la US Global Investors pentru a caracteriza cresterea economica a Romaniei dupa taierile consistente de taxe din ultimii.

Ancheta la Spitalul din Tecuci dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort

Conducerea Directiei de Sanatate Publica din Galati a cerut explicatii de la reprezentantii Spitalului din Tecuci, dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort, mamele acestora acuzand un medic al unitatii sanitare de malpraxis, potrivit News. ro. Conducerea spitalului face doua anchete in legatura cu reclamatiile femeilor, iar politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Masuri de securitate sporite pe aeroportul din Amsterdam dupa o informatie primita

Masuri de securitate suplimentara au fost luate astazi pe aeroportul Amsterdam-Schiphol dupa ce autoritatile au primit o informatie in legatura cu aeroportul in contextul actual de amenintare terorista in Europa, au anuntat municipalitatea din Haarlemmemeer si politia militara, relateaza AFP.

Administratia de la Moscova propune tarilor NATO si aliate consultari pe tema situatiei politice si militare din Europa

Expertii militari din state membre NATO si aliate au primit o invitatie din partea administratiei de la Moscova pentru a discuta despre situatia politica si militara in Europa, anunta Ministerul rus al Ap.

Canicula face victime: Un barbat a murit pe o strada din Vaslui dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii

Canicula face victime. Un barbat de 58 de ani a murit, marti dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Vaslui, dupa ce i s-a facut rau din cauza caniculei. Echipajul medical ajuns la fata locului a.

Anna Lesko, impuscata cu un pistol cu bile intr-o comuna din Prahova dupa un concert

Cantareata Anna Lesko a fost impuscata duminica seara cu un pistol cu aer comprimat in timp dadea autografe si facea fotografii cu fanii. Incidentul, in urma caruia artista a ramas cu o vanataie pe picior, s-a petrecut dupa concertul pe care aceasta l-a sustinut in comuna Cornu din judetul Prahova, in cadrul festivalului Florilor de tei.

Masuri de siguranta sporite pe aeroportul din Amsterdam dupa anumite informatii primite de autoritati

Pe Aeroportul Amsterdam-Schiphol din Olanda au fost intesificate masurile de securitate dupa o informatie primita de autoritati, ce este luata foarte in serios in contextul actual de amenintari si.

Sefii PNL fug din Bucuresti dupa esecul de la locale: Alina Gorghiu va candida in Arges

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va renunta la fieful sau obisnuit din Bucuresti. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Arges, acolo unde locuiesc parintii sai, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )