Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal in Parcul Tineretului din Bucuresti. Locuitorii din zona au alertat autoritatile

Antena3 Antena3,
Scandal in Parcul Tineretului din Bucuresti. Locuitorii din zona au alertat autoritatile

Scandal in Parcul Tineretului din Bucuresti, dupa ce mai multi copaci au fost defrisati joi dimineata. Oamenii care locuiesc in zona au chemat politia si Garda de Mediu sa-i opreasca pe cei care au ?. continuă pe Antena3

Nicusor Dan acuza Primaria Capitalei de complicitate cu samsarii imobiliari, dupa ce a avizat defrisarea mai multor arbori n Parcul Tineretului

Deputatul Nicusor Dan acuza Primaria Capitalei ca ar fi dat recent un aviz pentru defrisarea mai multor copaci din Parcul Tineretului, pentru construirea unor blocuri. Primaria Capitalei spune ca nu este vorba de Parcul Tineretului, dar admite ca a dat aviz pentru taierea a 64 de arbori in zona.

FOTOVIDEO Defrisari pe terenul retrocedat din Parcul Tineretului, pentru ridicarea unui ansamblu de blocuri. Fundatia Eco-Civica acuza presiuni din partea Primariei

Directia de Mediu a emis aviz de defrisare pentru cei peste 60 de arbori aflati pe terenul retrocedat din Parcul Tineretului unde urmeaza sa fie construit un ansamblu de blocuri de pana la 14 etaje de catre societatea Citadela. Fundatia Eco-Civica acuza presiuni din partea noii conduceri a Directiei de Mediu si a Primarului General al Capitalei asupra personalului de avizare care de luni de zile refuza emiterea Avizului pentru ca se incalca legislatia de mediu. Persoane din conducerea Primariei Municipiului Bucuresti, pur si simplu, au devenit extrem de agresive si au amenintat cu demiterea celor care nu semneaza Avizul de defrisare, arata ONG-ul, care solicita revocarea avizului si incetarea presiunilor. De asemenea, Fundatia anunta ca va sesiza Parchetul pentru abuz in serviciu si amenintari.

Admitere facultate 2018: Cand incep inscrierile si care sunt conditiile de admitere la facultatile Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti anunta ca inscrierile pentru admiterea la facultate in 2018 se desfasoara in perioada 6 - 26 iulie 2018, iar data limita de afisare a rezultatelor este 29 iulie 2018. in.

Principele Nicolae s-a rugat de Rusalii in Biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti: Ce semnificatie are gestul nepotului Regelui Mihai(FOTO)

Principele Nicoale si sotia sa Alina-Maria s-au rugat de Rusalii la Biserica Voievodala Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti. Prezenta nepotului Regelui Mihai in acest lacas de cult are o incarcatura simbolica.

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Cel mai cunoscut oras din Romania este Bucuresti. Cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, Capitala Romaniei este una dintre cele mai aglomerate metropole din Europa. Bucuresti se imparte in 6.

Un turist din Bucuresti a murit inecat la Eforie Nord

Oamenii aflati pe o plaja din Eforie Nord au scos din valuri doi barbati care se aflau in pericol de inec. Unul dintre ei era inconstient. Dupa zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )