Libnet.ro
UNICEF

22:45

Scandalul testelor contrafacute. Sefa sectiei de psihiatrie de la Spitalul din Arad a fost retinuta

B1 B1,
Scandalul testelor contrafacute. Sefa sectiei de psihiatrie de la Spitalul din Arad a fost retinuta

Retineri in dosarul testelor pe pacienti! Delia Podea, sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General. Ea va fi adusa in Capitala, unde an. continuă pe B1

Sefa Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, retinuta in dosarul privind studiile clinice facute ilegal pe pacienti

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General intr-un dosar privind studii clinice pentru autorizarea punerii pe piata a unor medicamente ce afecteaza starea de sanatate a populatiei.

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost retinuta

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente.

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost arestata

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul testarilor ilegale de medicamente. Procurorii de la Parchetul.

Gheorghe Cosneanu, delegat in functia de procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul PiCCJ

Gheorghe Cosneanu va fi pentru sase luni procuror militar sef al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. 'Prin ordinul emis i.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )