Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scenariu pesimist pentru Romania. Euro ar putea ajunge la 5,1 lei in 2021

B1 B1,
Scenariu pesimist pentru Romania. Euro ar putea ajunge la 5,1 lei in 2021

Criza COVID-19 are un puternic efect negativ asupra economiei Romaniei. Impactul pentru primul trimestru al anului 2021 se anunta devastator, potrivit specialistilor. Analistii financiari sunt de parere. continuă pe B1

Scenariu negru pentru Romania. Risca sa piarda jumatate dintre locuitori pana in 2100. Alte 16 state din Europa ar putea pati acelasi lucru. Va fi o lume noua

Mai multe state de pe continentul european, printre care si Romania, vor suferi o masiva de populare pana la finalul secolului XXI. Scenariul nefericit se aplica pentru 17 tari, informeaza Yahoo.

Romania ar putea ajunge la 1.800 de cazuri noi de Covid-19 pe zi, pana in septembrie. Ce mai spun expertii

Medicul Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, este tot mai convins ca tara noastra se va confrunta o crestere si mai accentuata a cazurilor noi de Covid-19. Expertul avertizeaza ca este posibil ca Romania sa ajunga la 1. 800 de imbolnaviri pe zi pana la mijlocul lunii august.

Scenariu alarmant: Romania ar putea ajunge la 1.600 de cazuri de COVID-19 pe zi, la jumatatea lunii august

Guvernul estimeaza ca numarul infectarilor zilnice cu noul coronavirus ar putea ajunga la 1. 600 la jumatatea lunii august, potrivit notei de fundamentare a Hotararii de Guvern prin care a fost prelungita starea de alerta cu inca o luna.

Document guvernamental: Romania ar putea ajunge la 1.600 de cazuri de coronavirus pe zi, la jumatatea lui august

Incepand de la jumatatea lunii iunie, evolutia cazurilor noi confirmate a urmat o rata de reproducere supraunitara, se arata in nota de fundamentare a HG privind prelungirea starii de alerta. Mentinerea acestui trend de evolutie a situatiei ar putea sa duca la atingerea unui numar zilnic de cazuri intre 1200-1600 la jumatatea lunii august. Vezi motivele trendului puternic de crestere a infectiilor.

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

EXCLUSIV Scenariu sumbru privind coronavirusul luat in calcul de Guvern: in august am putea ajunge la 1.200 1.600 de infectari zilnice Opinia specialistilor: Cazurile au explodat in ultimele zile. Este cat se poate de posibil acest scenariu

EXCLUSIV Un scenariu sumbru privind evolutia pandemiei de coronavirus este luat in calcul de Guvernul Romaniei, care se asteapta ca numarul infectarilor cu sa ajunga la 1. 600 de cazuri zilnice la ju.

Klaus Iohannis, negocieri la sange la Consiliul European: Vrem sume consistente pentru Romania dupa criza COVID

Klaus Iohannis a anuntat negocieri la sange in Consiliul European. Presedintele a declarat ca se vede un scenariu pozitiv si va cere pentru tara noastra sume consistente de bani.

CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. 799 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, din 18. 986 de teste prelucrate,potrivit datelor transmise de Grupul de.

Negocieri complicate la Bruxelles pe banii UE. Iohannis: Sunt relativ optimist ca sumele pentru Romania vor fi consistente

Negocieri dure la Bruxelles pe banii din bugetul UE pentru urmatorii sapte ani si cei din fondul de relansare economica propus de Comisia Europeana. Liderii statelor membre se intalnesc intr-un consiliu extraordinar in care discutiile se anunta complicate, spune presedintele Klaus Iohannis, care nu exclude ca negocierile sa nu se finalizeze in aceasta etapa.

ZIUA FRANTEI Investitiile straine - o sansa de modernizare pentru Romania

Interviu cu Tanase Stamule, Consilier pe probleme economice al Primului Ministru) Reporter: Ce oportunitati au investitorii straini sa isi dezvolte afaceri in tara noastra? Tanase Stamule: Prin dimensiunile pietei interne, proximitatea fata de alte piete-tinta, calificarea mainii de lucru in anumite sectoare sau calitatea de membru al UE si NATO, Romania este o destinatie relevanta pentru investitii straine.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )