Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Playtech Playtech,
Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Cele sapte milioane de romani care incaseaza pensii de la stat, au primit o veste buna. Valoarea activelor aflate in administrare la nivelul sistemului de pensii private este in crestere in acest an, fata de anul anterior. Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie in .

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Buletine si pentru copiii sub 14 ani. Decizia oficiala in Romania

Copiii sub 14 ani vor putea avea carti de identitate simple sau electronice, daca parintii lor vor vrea acest lucru, conform unui proiect de act normativ care tocmai a primit votul final al deputatilor. Si copiii sub 14 ani vor putea avea buletin, au decis parlamentarii Copiii sub 14 ani vor putea avea carti de .

CORONAVIRUS. Un nou record negativ pentru Romania: 799 de noi imbolnaviri in 24 de ore. 273 de pacienti sunt internati la ATI si alti 17 au murit

Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. 799 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, din 18. 986 de teste prelucrate,potrivit datelor transmise de Grupul de.

ZIUA FRANTEI Investitiile straine - o sansa de modernizare pentru Romania

Interviu cu Tanase Stamule, Consilier pe probleme economice al Primului Ministru) Reporter: Ce oportunitati au investitorii straini sa isi dezvolte afaceri in tara noastra? Tanase Stamule: Prin dimensiunile pietei interne, proximitatea fata de alte piete-tinta, calificarea mainii de lucru in anumite sectoare sau calitatea de membru al UE si NATO, Romania este o destinatie relevanta pentru investitii straine.

Scenariu pesimist pentru Romania. Euro ar putea ajunge la 5,1 lei in 2021

Criza COVID-19 are un puternic efect negativ asupra economiei Romaniei. Impactul pentru primul trimestru al anului 2021 se anunta devastator, potrivit specialistilor. Analistii financiari sunt de parere.

Previziuni sumbre. Vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie: La 14 septembrie, am putea avea peste 1.880 de cazuri noi de coronavirus pe zisi in jur de 1.149 de pacienti la ATI

Medicul Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, avertizeaza ca, la mijlocul lunii septembrie, Romania s-ar putea confrunta cu peste 1. 800 de cazuri zilnice de infectare cu noul.

Dr. Emilian Popovici: La 14 septembrie am putea avea peste 1.800 de cazuri noi de COVID-19 pe zi

Epidemiologul dr. Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, este de parere ca in conditiile in care rata de reproducere a infectiilor se va mentine la nivelul de 1,1 atunci la jumatatea lui septembrie vom avea 1. 880 de noi cazuri pe zi.

Veste buna pentru pensionari! Cine va primi tichete de masa calda si ce valoare au acestea. Anuntul ministrului

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat un nou sprijin pentru pensionarii cu varsta peste 75 de ani, care primesc pensia minima de 704 lei. Aceasta categorie de pensionari va primi tichete de masa in valoare de 180 de leipersoana, pentru achizitionarea de mancare calda din unitatile autorizate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )