Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare majora la Facebook. Vestea care intereseaza milioane de utilizatori

Playtech Playtech,
Schimbare majora la Facebook. Vestea care intereseaza milioane de utilizatori

La inceputul pandemiei campania de informare Covid-19 a Facebook se baza pe cercetare, iar autorii erau ingrijorati ca Facebook a ratat mesajul real ce trebuia transmis catre utilizatorii sai. Facebook schimba modul in care trateaza dezinformarea Covid-19 in incercarea de a stopa afirmatiile false despre coronavirus publicate pe reteaua de socializare, oficialii Facebook au lansat . continuă pe Playtech

Pensi 2020. Vestea care vizeaza milioane de romani. Anuntul Ministerului

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj privitor la digitaizarea mai multor institutii cheie. Aceasta a mai spus ca a fost dificil ca acest mecanism sa functioneze. O veste care vizeaza milioane de romani Un singur drum pentru serviciile Ministerului Muncii! Am spus ca se poate! Se poate! ANOFM, .

Penny Market, decizie care intereseaza zeci de mii de clienti. Anuntul de ultima ora

O surpriza pentru clientii Penny din partea hypermarketului. Penny in colaborare cu Auto Total a decis sa lanseze un nou serviciu pentru clienti. Anuntul de ultima ora de la Penny Market care vizeaza mii de clienti Penny Market si Auto Total lanseaza serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu, Lyvra. incepand cu luna august .

Anunt de ultima ora al lui Steven Gerrard! Vestea care il afecteaza direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un inceput foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. in primele trei partide la vicecampioana Scotiei, romanul este fara gol si pasa de gol. Sansele ca Ianis sa ramana titular pentru formatia pregatita de Steven Gerrard sunt din ce in ce mai mici. Asta chiar daca fanii ii acorda in continuare .

Gest istoric facut de Bill Gates. Vestea care schimba tot

Presa internationala, cel putin de cand a inceput aceasta criza acorda mai multa atentie la ceea ce face Gates la nivel mondial decat ceea ce spune despre Statele Unite. O multime de oameni acorda atentie fiecarei declaratii facute de Bill Gates, miliardarul Americii din era coronavirusului, despre raspunsul Statelor Unite la pandemie. Ajutor benevol sau .

Noul sef Dacia schimba tot. Vestea care ii afecteaza pe toti clientii

Luca de Meo, noul sef al Renault si Dacia vrea ca numarul masinilor mici sa scada, acestea urmand a fi inlocuite cu mai multe modele compacte. Noua strategie poate afecta puternic familia Dacia. Mai multe detalii, in continuare. Noul sef Dacia schimba strategia! Noul director general de la Renault, Luca De Meo, isi va reorienta .

Florin Citu, anunt de ultima ora. Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Florin Citu a anuntat, miercuri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca romanii nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi la Administratia Financiara ca sa-si plateasca taxele si impozitele, deoarece de acum inainte platile vor putea fi facute online.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )