Libnet.ro
UNICEF

01:06

Scoala Altfel: Klaus Iohannis, invatat de copii salutul de cercetas (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Scoala Altfel: Klaus Iohannis, invatat de copii salutul de cercetas (FOTO, VIDEO)

A inceput saptamana Scoala Altfel. Cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni un grup de cercetasi, insotit de presedintele Organizatiei Mondiale a. continuă pe B1

Scoala Altfel: Un grup de cercetasi, primiti de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni (FOTO)

A inceput saptamana Scoala Altfel. Cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni un grup de cercetasi, insotit de presedintele Organizatiei Mondiale a.

FOTO Elevii au intrat in saptamana Scoala Altfel. Ce fac copiii zilele acestea

Luni a inceput Scoala altfel, saptamana in care elevii din toata tara participa la diferite activitati care ii scot din rutina zilelor traditionale de scoala. Printre institutiile care si-au deschis portile pentru a primi copii se numara si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov care a organizat mai multe ateliere pentru cei mici.

Jandarm, decorator, pompier, actor - posibilitati multiple de explorare pentru elevi in saptamana Scoala Altfel

Saptamana Scoala Altfel i-a trimis pe copii deja cu gandul la vacanta, fiecare alegand activitati interesante, pe care le fac din placere. Pot fi, pentru o zi, jandarmi, actori, decoratori, bucatari, pot cauta in arhive dupa repere istorice, pot dansa, pot juca teatru, pot face drumetii etc.

Ce spun profesorii despre faptul caMinistrul Educatiei vrea sa dubleze saptamana Scoala altfel

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, vrea ca, de la anul, programul Scoala altfel sa se organizeze de doua ori pe an, iar fiecare scoala sa poata decide singura perioada in care sa-si desfasoare activitatile extrascolare. Profesorii sustin insa ca nu au resurse umane si materiale pentru asta. De asemenea, ei arata ca nici structura scolilor nu permite diversificarea activitatilor.

Scoala altfel la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman: ce pot face elevii in cadrul programului

In perioada 1822 aprilie, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va organiza in saptamana Scoala altfel un program extracurricular realizat in parteneriat cu Muzeul Sportului si Federatia Romana de Rugby.

Politia, la Scoala altfel. Concurs de biciclete, lectii de criminalistica si Job Shadow Day

Ore de educatie rutiera, lectii de criminalistica, consiliere educationala, expozitie de desene, picturi si concurs de biciclete, sunt activitatile in care azi, 19 aprilie, a doua zi din saptamana ,,Scoala Altfel, au fost implicati politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Creativitate. Scoala altfel, expozitie si ateliere de lucru la sediul IPJ Calarasi

Creativitatea copiilor nu are limite. Supravegheati indeaproape si consiliati de politisti, prichindeii de la gradinita Tara copilariei au deschis expozitia dedicata sarbatorilor pascale, in saptamana Scoala altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun!.

Comisie de ancheta la Colegiul Militar din Alba Iulia dupa scandalul privind Scoala altfel si reactia unui sef de companie

Conducerea Colegiului Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia a decis constituirea unei comisii de ancheta care sa verifice afirmatiile unul elev din clasa a XII-a cu privire la programul Scoala altfel si la reactia unui comandant de companie care ar fi gasit dezordine in dormitor. Elevul a transmis presei, sub protectia anonimatului, prin mai,l mai multe fotografii si un mesaj cu privire la aceasta situatie.

OTP Bank participa la Scoala Altfel

OTP Bank Romania participa, prin intermediul fundatiei sale, Dreptul la Educatie, pentru a treia oara consecutiv, la proiectul Scoala Altfel din programul national Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, organizat de Ministerul Educatiei Nationale.

Scoala altfel cu nervi la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Cum s-a razbunat un sef de companie pentru ca a gasit dezordine intr-un dormitor

Paturi rasturnate, haine aruncate pe jos si bunuri distruse intr-un dormitor al elevilor de la Colegiul National Militar Alba Iulia. Sunt detalii surprinse in imagini facute publice de un elev din clasa a XII-a al Colegiului Militar, care a relatat cum s-a desfasurat prima zi din saptamana Scoala Altfel, la institutia de invatamant din Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )