Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Cursurile vor fi reluate in 10 februarie.

România Liberă România Liberă,
Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Cursurile vor fi reluate in 10 februarie.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise si vineri, conform unui comunicat al Inspectoratului Scolar Bucuresti ISMB). Citeste si: UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. Unitatile de invatamant din alte 14 judete, inchise Vineri este ultima zi de scoala a primului semestru din anul scolar 2013-2014. Cursurile vor fi reluate luni, 10 februarie, dupa vacanta intersemestriala. Conform ordinului de ministru privind structura anului scolar 2013-2014, in . continuă pe România Liberă

Scolile din Bucuresti, inchise si vineri. Elevii se vor reintoarce la scoala in 10 februarie

Unitatile de invatamant din Capitala vor fi inchise si vineri, din cauza urmarilor fenomenelor meteo, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului.

Decizie controversata: Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine

Scolile din Bucuresti vor fi deschise incepand de maine. Asta inseamna ca elevii mai merg la cursuri doar doua zile, pentru ca de saptamana viitoare vor intra in vacanta. Scolile si gradinitele din.

UPDATE. Scolile din Bucuresti si alte 14 judete, inchise si vineri. ...

UPDATE: Scolile din 14 judete vor ramane inchise si vineri, conform Ministerului Educatiei. Astfel, unitatile de invatamant preuniversitar vor fi inchise in Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza Ministerul Educatiei. In judetul Iasi, in doar 10 unitati de invatamant nu se .

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise joi. Cursurile vor fi suspendate integral in 14 judete si in Bucuresti

Scolile si gradinitele vor fi inchise integral joi, 30 ianuarie, in 14 judete si in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Pe langa judetele in care nu se va invata in nicio unitate scolara, in alte 5 judete cursurile vor fi suspendate partial. Orele pierdute vor fi recuperate conform procedurii obisnuite in astfel de cazuri, a explicat ministrul Remus Pricopie, care a precizat ca acolo unde profesorii nu au putut incheia mediile saptamana aceasta, le vor incheia in primele zile din semestrul urmator. Si Universitatea din Bucuresti si Universitatea din Pitesti au decis sistarea tuturor activitatilor didactice pentru ziua de joi, 30 ianuarie.

Scolile din Bucuresti raman inchise si maine

Unitatile de invatamant din Capitala vor fi inchise si vineri, din cauza urmarilor fenomenelor meteo, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise vineri, 31 ianuarie

Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si din alte 14 judete raman inchise si vineri, 31 ianuarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Pentru a veni in intampinarea parintilor, acolo unde este posibil, la gradinitele cu program prelungit se asigura permanenta, precizeaza MEN. Amintim ca de sambata incepe vacanta intersemestriala, asa ca elevii se intorc la scoala, in semestrul al II-lea, luni, 10 februarie 2014.

Nici joi nu se fac ore. Scolile din judet ar putea fi inchise si vineri

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau raman inchise si in cursul zilei de joi. Informatia este publicata pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Buzau.

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

UPDATE Lista finala a scolilor si universitatilor inchise miercuri, 29 ianuarie. Cursurile se suspenda in scolile din 18 judete

Scolile si gradinitele din Bucuresti si din 18 judete vor fi inchise integral miercuri, 29 ianuarie, iar in doua judete, partial. De asemenea, Universitatea Bucuresti, SNSPA si Universitatea din Pitesti isi suspenda de asemenea activitatile didactice, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti si 14 judete RAMAN iNCHISE si vineri

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti si judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati,Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )