Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Scolile din comuna Prigoria, judetul Gorj, unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus, au fost inchise, joi dimineata, iar 20 de persoane din localitate sunt izolate la domiciliu, a declarat, pentru Mediafax, primarul Iuliana Iliescu. continuă pe Hotnews

Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

Dupa ce primul caz de roman infectat cu coronairus a fost depistat la Prigoria, in judetul Gorj, autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile desfasurate in scolile din localitate, pana la efectuarea.

Primarul din Ditrau: Situatia este pe cale sa se normalizeze O alta firma din comuna vrea sa aduca intre cinci si zece muncitori straini

Patronul brutariei din Ditrau s-a intalnit cu preotul capelan din localitate, cel care s-a aflat in fruntea localnicilor nemultumiti de angajarea a doi muncitori din Sri Lanka, iar situatia este pe cale sa se normalizeze, a declarat pentru Agerpres primarul comunei, Puskas Elemer. intre timp, la brutaria din Ditrau a ajuns si al treilea muncitor sri-lankez si urmeaza sa soseasca si trei muncitori nepalezi, iar o alta firma din comuna vrea sa aduca intre cinci si zece muncitori straini.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )