Libnet.ro
UNICEF

11:45

Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi.

România Liberă România Liberă,
Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi.

160 de scoli din Vaslui sunt anchetate de Inspectoratul Scolar, privind colectarea de bani de la elevi pentru diverse achizitii, controalele fiind facute in urma unor reclamatii ale parintilor privind fondul clasei, relateaza Mediafax. Ancheta declansata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui vine in urma unor plangeri existente la nivelul institutiei conform carora elevii sunt obligati sa contribuie, in special, la fondul clasei pentru cumpararea unor bunuri. Citeste si: Profesorul . continuă pe România Liberă

Scolile bucurestene, anchete pentru depistarea colectelor.

Fiecare scoala va avea o comisie interna care va verifica daca profesorii au cerut bani parintilor pentru diverse activitati, a anuntat Inspectoratul Scolar Bucuresti ISMB), conform Mediafax. ISMB a transmis, joi, catre toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti, o adresa prin care li se solicita masuri urgente prevenirea si combaterea coruptiei in educatie. Citeste si: Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi Astfel, la nivelul fiecarei .

Bucuresti: Doua profesoare de la Colegiul Kiritescu, acuzate ca cereau bani parintilor ...

Doua profesoare de la Colegiul Kiritescu din Capitala au fost acuzate ca au cerut bani parintilor ca sa schimbe bancile din clasa, insa parintii spun ca ei au avut aceasta initiativa, conform Mediafax, care citeaza surse apropiate anchetei. Citeste si: Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a declansat, luni, verificari la Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei, Liceul Teoretic Nicolae Iorga si Colegiul .

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza.

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza, ceea ce poate duce la cresterea numarului de incidente in unitatile de invatamant, se arata intr-un raport al prezenta, marti, intr-o conferinta de presa. Peste 90% din infractiunile sesizate, in 2013, s-au comis in interiorul scolilor si doar 10% in afara acestora. Printre principalele cauze care au dus la savarsirea acestor fapte este si gradul redus de asigurare cu paza al unitatilor de invatamant. 78% dintre scolile .

Recidivist din Vaslui, arestat pentru viol.

Un recidivist din judetul Vaslui a fost arestat, luni, dupa ce a intrat in casa peste doua femei, mama si fiica, pe care le-a obligat sa intretina relatii sexuale cu el, conform Mediafax. Citeste si: Tanara injunghiata si jefuita de 35. 000 de euro, la Galati Barbatul in varsta de 25 de ani a intrat intr-o locuinta din localitatea Fistici si, sub amenintarea cutitului, a incercat, mai intai, sa intretina relatii sexuale cu o femeie de 43 de ani. Ulterior, dupa ce a vazut ca in casa se afla .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )