Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Scotia ar putea avea loc un nou referendum privind independenta fata de Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
in Scotia ar putea avea loc un nou referendum privind independenta fata de Marea Britanie

Premierul scotian Nicola Sturgeon a precizat, joi, ca saptamana viitoare va anunta un nou plan pentru organizarea unui referendum, pe tema independentei fata de Marea Britanie. continuă pe România Liberă

Scotia a anuntat un nou proiect legislativ privind organizarea unui al doilea referendum pentru independenta

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a anuntat joi ca va lansa saptamana viitoare un nou proiect legislativ privind organizarea celui de-al doilea referendum pentru independenta, dupa ce alegatorii scotieni au respins in urma cu doi ani ideea de natiune.

Basescu: Nu am pe constiinta nimic care sa ma indrepte catre gandul ca as putea avea surprize cu DNA

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat miercuri ca nu are nimic pe constiinta care sa il indrepte catre gandul ca ar putea avea surprize cu DNA, relateaza Agerpres.

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste

Horoscop maine, 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste, iar Scorpionii vor afla ca cineva vrea sa le dea o lovitura sub centura. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Deputatii juristi dezbat, luni, cererea procurorilor DNA privind inceperea urmaririi penale a lui Udrea. Marti va avea loc votul in Plenul Camerei Deputatilor

Cererea formulata de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea a ajuns, joi, la Parlament.

Trupa Depeche Mode va reveni in Romania in 2017: Concertul va avea loc la Cluj (VIDEO)

Veste buna pentru fanii Depeche Mode. Celebra trupa va concerta din nou in Romania. De aceasta data, spectacolul va fi sustinut la Cluj Napoca si face parte din turneul de promovare a noului albul al tr.

Proiect de lege al UDMR: Cei aflati dupa gratii ar putea fi eliberati conditionat dupa executarea a jumatate din pedeapsa. Pentru fiecare carte scrisa detinutii ar putea scapa din nou de 30 de zile de inchisoare

Cei aflati dupa gratii ar putea fi eliberati conditionat dupa executarea a jumatate din pedeapsa, iar pentru fiecare carte scrisa ar putea scapa din nou de 30 de zile de inchisoare. Cel putin asta arata.

Peste 51.000 de romani cu 54.000 de credite ar putea avea rate mai mici cu pana la 50%. Cine castiga si cine pierde din conversia creditelor in franci

Romania ar putea adopta cea mai avantajoasa lege de conversie a creditelor din Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )