Libnet.ro
UNICEF

21:15

Scrisoarea comisarului sef Traian Berbeceanu: Actiune marsava organizata de procurori DIICOT si ofiteri de informatii

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea comisarului sef Traian Berbeceanu: Actiune marsava organizata de procurori DIICOT si ofiteri de informatii

Inainte de a fi retinut de procurori, comisarul sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia, a lasat o scrisoare prin care respinge toate acuzatiile care i se aduc. Mai mult, politistul afirma ca ceea ce i se intampla este o actiune marsava de mari proportii, organizata si coordonata de procurori ai DIICOT si ofiteri ai Serviciilor de informatii. continuă pe Adevărul

Scrisoarea comisarului-sef Berbeceanu: Actiune marsava organizata de procurori si de ofiteri de informatii

Inainte de a fi retinut de procurori, comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia, a lasat o scrisoare prin care respinge toate acuzatiile care i se aduc. Mai mult, politistul afirma ca ceea ce i se intampla este o actiune marsava de mari proportii, organizata si coordonata de procurori ai DIICOT si ofiteri ai Serviciilor de informatii.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut de procurorii DIICOT

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi pentru 24 de ore. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul-sef Traian Berbeceanu, a fost retinut

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

VIDEO Traian Berbeceanu a fost retinut. Ce mesaje ii transmit hunedorenii justitiarului de la DIICOT

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Infractiunilor de Criminalitate Organizata Alba, a fost retinut de procurori pentru 24 de ore in dosarul penal in care este acuzat de sprijinirea unor grupari infractionale.

VIDEO Decaderea lui Traian Berbeceanu. Povestea superpolitistului care i-a trimis in puscarie pe interlopii din Alba, Hunedoara si din Sibiu

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, cercetat de procurorii DIICOT Alba Iulia intr-un dosar privind sprijinirea unui grup infractional organizat, a coordonat anchete in unele dintre cele mai mari dosare de crima organizata din tara. in 2007, a primit distinctia de politistul anului. in fiecare an de atunci, BCCO Alba Iulia a fost considerata cea mai puternica si mai profesionista dintre structurile similare din tara.

Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, urmarit penal. Opt persoane, audiate la DIICOT.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia este urmarit penal intr-un dosar de crima organizata, informeaza, miercuri, un comunicat al DIICOT. Comisarul-sef Traian Berbeceanu este acuzat ca ar fi sprijinit un grup infractional specializat in evaziune fiscala, delapidare si inselaciune. La sediul DIICOT Alba Iulia sunt audiate opt persoane. Gruparea este acuzata ca ar fi produs statului un prejudiciu de 3,5 milioane de lei. Redam comunicatul DIICOT: La data .

VIDEO. Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, urmarit penal. Opt persoane, audiate la DIICOT.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia este urmarit penal intr-un dosar de crima organizata, informeaza, miercuri, un comunicat al DIICOT. Comisarul-sef Traian Berbeceanu este acuzat ca ar fi sprijinit un grup infractional specializat in evaziune fiscala, delapidare si inselaciune. La sediul DIICOT Alba Iulia sunt audiate opt persoane. Prejudiciul total se ridica la 3,5 milioane de lei. Cum actiona gruparea La ora difuzarii acestei stiri, procurorii DIICOT .

Seful BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, a fost retinut. Joi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, fiind dus in arestul IPJ Alba.

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbecenu, a fost retinut de procuorii DIICOT

Comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost retinut de procurorii DIICOT in noaptea de miercuri spre joi. Berbeceanu este acuzat ca ar fi protejat si sustinut grupari criminale din Hunedoara.

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza o inscenare. Vezi scrisoarea INTEGRALA a lui Traian Berbeceanu

Seful de la Crima Organizata Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti, acuza procurorii DIICOT si serviciile secrete ca i-au inscenat dosarul. intr-o scrisoare pe care i-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )