Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sebastian Ghita: Ion Iliescu sa se retraga, Radu Mazare sa plece din partid

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita: Ion Iliescu sa se retraga, Radu Mazare sa plece din partid

Deputatul PSD, Sebastian Ghita, a fost un alt nemultumit in sedinta CExN de joi. Social-democratul a explicat ca sunt oameni care strica imaginea partidului, oameni precum Ion Iliescu. Intr-un fel,. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al partidului

ACTUALIZARE 19:13 Sebastian Ghita a declarat ca Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al PSD deoarece nu mai reprezinta generatia actuala de tineri. * Ponta, despre excluderi: Majoritatea covarsitoare a decis ca trebuie sa ne despartim drumurile * Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie * Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD.

Sebastian Ghita se erijeaza in reformistul PSD: E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga, nu mai poate fi un simbol al PSD / Coruptia e pentru Romania mai rea decat cancerul

Deputatul PSD Sebastian Ghita a afirmat imediat dupa sedinta de joi a conducerii PSD, ca Victor Ponta trebuie sa reformeze in profunzime PSD. Ghita a cerut retragerea din partid a lui Ion Iliescu, adaugand ca Toti cei cu probleme cu arestari preventive si situatii grave trebuie suspendati din PSD. Ne trebuie un cod de integritate si o comisie centrala cu putere de decizie, potrivit EVZ. Ghita i-a numit pe Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Pendiuc, Hrebenciuc, dar si altii sunt exemple vii ale perceptiei ca este PSD ar fi un partid corupt.

Sebastian Ghita: E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga. Toti cei cu probleme trebuie suspendati din PSD

Deputatul PSD Sebastian Ghita afirma, intr-o declaratie data publicitatii imediat dupa sedinta conducerii PSD, ca Victor Ponta trebuie sa reformeze in profunzime PSD. El a cerut totodata retragerea din partid a lui Ion Iliescu.

Sebastian Ghita: Cred ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga

Deputatul PSD Sebastian Ghita afirma, intr-o declaratie data publicitatii joi, dupa sedinta conducerii PSD, ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga si ca ar trebui si ca toti cei cu probleme sa fie suspendati din partid, enumerandu-i pe Mazare, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

Sebastian Ghita (PSD): Ion Iliescu trebuie sa inteleaga ca nu mai poate fi un simbol al nostru

Deputatul PSD Sebastian Ghita se arata nemultumit de faptul ca imaginea actualului partid este asociata cu cea a lui Ion Iliescu, aratand ca din aceasta cauza Victor Ponta a fost catalogat drept.

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca, firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el, a declarat Vanghelie.

Radu Mazare, despre relatia sa cu DNA-ul: Una de prietenie, o sa ne casatorim pana la urma

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca relatia sa cu DNA-ul este una de prietenie care dureaza deja de zece ani. Glumind, edilul a precizat ca de la prietenie se va ajunge la casatorie.

Radu Mazare nu mai este interesat de Portul Constanta: Daca vor sa-l dea, bine, daca nu vor, iarasi bine

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca nu mai este interesat de Portul Constanta si ca ii este indiferent daca guvernul va dori sau nu sa transfere actiuni la municipalitate. Portul nu ma mai.

Radu Mazare renunta la Portul Constanta. Primarul crede ca guvernantii vor rezolva problemele constantenilor

Primarul Radu Mazare a facut astazi un anunt neasteptat. El a anuntat ca renunta la Portul Constanta si ca lasa la latitudinea guvenantilor daca mai acorda sau nu actiuni autoritatilor locale.

Radu Mazare, iertat de plangerea penala pentru antisemitism. Timpul ne va arata daca regretele dumneavoastra sunt sincere

Radu Mazare este iertat de plangerea penala inaintata recent de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. Primarul Constantei fusese taxat pentru aparitia publica, dupa alegeri, cu o tunsoare si o mustacioara-musca a la Adolf Hitler.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )