Libnet.ro
UNICEF

17:16

Secretarul Apararii al SUA Chuck Hagel va sosi joi in Romania: Oficialul se va intalni cu ministrul Dusa

B1 B1,
Secretarul Apararii al SUA Chuck Hagel va sosi joi in Romania: Oficialul se va intalni cu ministrul Dusa

Secretarul Apararii alSUA, Chuck Hagel, va sosi joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, la Constanta. intalnirile dintre cei doi demnitari sunt progra. continuă pe B1

Secretarul Apararii al SUA Chuck Hagel va sosi joi Romania: Oficialul se va intalni cu ministrul Dusa

Secretarul Apararii alSUA, Chuck Hagel, va sosi joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, la Constanta. intalnirile dintre cei doi demnitari sunt progra.

Secretarul Apararii al SUA, Chuck Hagel, va vizita Romania pe 5 iunie

La invitatia ministrului apararii nationale, Mircea Dusa, secretarul Apararii al SUA, Chuck Hagel, va efectua o vizita in Romania, in data de 5 iunie, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale.

Secretarul Apararii al SUA Chuck Hagel face o vizita in Romania

Secretarul Apararii al SUA, Chuck Hagel, va face o vizita in Romania, la invitatia ministrului Apararii nationale, Mircea Dusa, cei doi oficiali avand programata o intalnire, joi, la Constanta.

Secretarul american al Apararii, in Romania. Chuck Hagel se va intalni cu Mircea Dusa la Constanta

Secretarul Apararii al SUA, Chuck Hagel, va face o vizita in Romania, la invitatia ministrului Apararii nationale, Mircea Dusa. Cei doi oficiali se vor intalni joi, la Constanta. intalnirile dintre cei.

Crucisatorul american USS Vela Gulf ajunge in Romania si va fi vizitat de secretarul american al Apararii Chuck Hagel

Crucisatorul american USS Vela Gulf se va afla in apele teritoriale ale Romaniei in perioada 3-6 iunie, prilej cu care va fi vizitat de secretarul american al Apararii Chuck Hagel si de omologul sau roman Mircea Dusa, informeaza un comunicat de presa al Ambasadei SUA la Bucuresti, citat de Agerpres.

Chuck Hagel, secretarul american al Apararii, acuza Beijingul ca intreprinde actiuni destabilizatoare in Marea Chinei de Est

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, acuza Beijingul ca intreprinde actiuni destabilizatoare in Marea Chinei de Est .

Chuck Hagel: Beijingul intreprinde actiuni destabilizatoare in Marea Chinei de Est

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a acuzat, sambata, China ca intreprinde actiuni unilaterale si destabilizatoare in Marea Chinei de Est si a avertizat ca Statele Unite nu vor ramane pasive in cazul in care ordinea mondiala va fi amenintata.

Chuck Hagel acuza Beijingul ca intreprinde actiuni destabilizatoare in Marea Chinei de Est

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a acuzat, sambata, China ca intreprinde actiuni unilaterale si destabilizatoare in Marea Chinei de Est si a avertizat ca Statele Unite nu vor ramane pasive in cazul in care ordinea mondiala va.

Chuck Hagel acuza Beijingul ca intreprinde actiuni destabilizatoare in Marea Chinei de Est

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a acuzat, sambata, China ca intreprinde actiuni unilaterale si destabilizatoare in Marea Chinei de Est si a avertizat ca Statele Unite nu vor ramane.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )