Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul celui mai bine platit profesor din Valea Jiului. Cum a ajuns rectorul Radu Sorin la un venit de 280.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Secretul celui mai bine platit profesor din Valea Jiului. Cum a ajuns rectorul Radu Sorin la un venit de 280.000 de lei

Radu Sorin Mihai, rectorul Universitatii din Petrosani, se numara printre cei mai bine platiti bugetari din Romania. Este profesor universitar, dar si membru in consiliile de administratie a doua societati cu capital de stat. continuă pe Adevărul

Topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din Europa. O scriitoare a castigat cei mai multi bani in 2017 FOTO

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite celebritati din Europa, din anul 2017, care include scriitori, cantareti, sportivisi vedete de televiziune.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Ce dezechilibre a produs in sistemul bugetar noua lege a salarizarii. O femeie de serviciu de la Primaria Targu Jiu castiga mai bine decat un profesor

In urma aplicarii noii legi a salarizarii, o femeie de serviciu sau un muncitor din Primaria Targu Jiu au ajuns sa castige mai bine decat un profesor.

Efectul legii salarizarii: Femeia de serviciu de la Primaria Targu-Jiu castiga mai bine ca un profesor

Alesii locali si-au facut de cap dupa aplicarea noii legi a salarizarii. Si-au marit salariile lor, dar si ale subalternilor astfel ca, la Targu Jiu, femeile de serviciu au un venit mai mare ca un.

Sfantul Luca, sarbatorit pe 18 octombrie. Minunea care a avut loc la uciderea celui mai iubit apostol al Mantuitorului

Grec la origine, Sfantul Evanghelist Luca a invatat mestesugul vindecarii de boli, devenind un medic priceput. Viata lui s-a schimbat, insa, din momentul in care l-a cunoscut pe Mantuitor, la Ierusalim. Unul dintre cei mai iubiti Apostoli care l-au urmat pe Mantuitor este sarbatorit de crestini pe 18 octombrie.

Bilantul celui mai sangeros atentat din Somalia ajunge la 276 de morti si 300 de raniti

Cel putin 276 de persoane au fost ucise si 300 ranite in urma unui atentat cu camion capcana comis sambata in centrul capitalei Mogadiscio, cel mai sangeros din istoria Somaliei, a anuntat luni guvernul local, citat de AFP.

FOTO Restaurarea celui mai elegant hotel din Timisoara de altadata. Aici au fost cazati imparatii Francisc I, Iosif al II-lea, Franz Josef sau printul A.I. Cuza

Cel mai vechi si totodata in epoca cel mai elegant hotel cunoscut in Timisoara era Der Trompeter, devenit apoi hotelul Hungaria.

FOTO Restaurarea celui mai elegant hotel din Timisoara de altadata. Aici au fost cazati imparatii Francisc I, Iosif al II-lea, Franz Josef si Cuza

Cel mai vechi si totodata in epoca cel mai elegant hotel cunoscut in Timisoara era Der Trompeter, devenit apoi hotelul Hungaria.

VIDEO Romania da ajutor social unor oameni care nu mai vor sa munceasca. 'Mai bine ca acasa nu e nicaieri'

Tara bogata, angajam popor - PARTEA A III-a. Nici munca la tara nu mai e ce a fost. Sa gasesti un zilier pentru serele de rosii sau pentru alte munci ale campului pare mai greu decat sa castigi premiul cel mare la loterie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )