Libnet.ro
UNICEF

13:00

Secretul inmormantarii lui Dinu Patriciu, pazit de familie

Adevărul Adevărul,
Secretul inmormantarii lui Dinu Patriciu, pazit de familie

Mobilizare generala in Cimitirul Bellu, unde, cel mai probabil sambata, urmeaza sa aiba loc funeraliile omului de afaceri Dinu Patriciu. Cu trei zile inainte, zeci de paznici au impanzit cimitirul si interzic oricui sa faca fotografii. continuă pe Adevărul

Casa lui Dinu Patriciu, scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara

Casa lui Dinu Patriciu din Silistea Snagovului a fost scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara. Patriciu era executat silit de o banca de la care luase un credit. Omul de afaceri Dinu.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu din Capitala. Aici, familia detine doua locuri de veci. Unul unde sunt inmormantati socrii milionarului si o alta cripta unde a fost ingropat.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata, in Cimitirul Bellu, informeaza B1 TV. Desi s-a dorit initial ca acesta sa fie inmormantat sau chiar incinerat la Londra, dupa ce familia a aflat din.

Trupul lui Dinu Patriciu va fi adus in Romania

O firma din Marea Britanie se va ocupa de repatrierea trupului lui Dinu Patriciu, la solicitarea familiei. Prieten bun cu omul de afaceri, Sorin Rosca Stanescu spune ca, dupa terminarea acestor proceduri, se vor.

Casa lui Dinu Patriciu a fost scoasa la licitatie, cu o zi inaintea decesului omului de afaceri

Casa lui Dinu Patriciu, din Silistea Snagovului, a fost scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara. Executarea silita a inceput acum doi ani, cand o banca din Romania a inceput.

Traian Basescu era furios pe Dinu Patriciu

Traian Basescu era furios pe Dinu Patriciu si nu pierdea nicio ocazie sa-l ameninte. Nu o facea deloc voalat. Sorin Rosca Stanescu, un prieten apropiat al omului de afaceri, a povestit, in emisiunea Panorama,.

Scrisoarea bursierilor Orizonturi Deschise ai Fundatiei Dinu Patriciu

Preambul. in perioada 2011-2012 am fost bursier al programului Orizonturi Deschise al Fundatiei Dinu Patriciu, alaturi de alti aproape 100 de tineri din generatia mea. Datorita sprijinului oferit am putut sa urmez cursurile unui masterat in Education Management la Kings College, Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )