Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sectie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inchisa din cauza infectarilor cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Sectie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inchisa din cauza infectarilor cu SARS-CoV-2

Sectia de Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este inchisa temporar ca urmare a depistarii unor cazuri de infectie cu SARS CoV 2 in randul pacientilor internati. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu: Sectia Medicina Interna a fost inchisa

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate intr-un spital din Romania. Sectia Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu este temporar inchisa din cauza depistarii unor.

UPDATE Copil de nici trei ani, cautat in lacurile de la Sambotin, de langa Targu Jiu. A fost gasit

Un copil in varsta de doi ani si sapte luni este cautat de salvatori si scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj in lacurile de la Sambotin, din comuna Schela, situate in apropiere de municipiul Targu Jiu, dupa ce micutul a fost dat disparut.

Femeie accidentata mortal de tren in municipiul Targu Jiu

O femeie a fost accidentata mortal de un tren, in momentul in care traversa calea ferata. Accidentul a avut loc in urma cu putin timp in zona Pasarelei din Targu Jiu.

Protest al locuitorilor din Targu Jiu afectati de mirosul insuportabil generat de groapa de gunoi

Mai multi activisti de mediu si locuitori din cartierele municipiului Targu Jiu afectate de mirosul insuportabil de la depozitul ecologic de deseuri protesteaza in fata mai multor institutii.

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Protest al unui pianist: Angajatii Inspectoratului Scolar Judetean sunt rugati sa paraseasca sala VIDEO

Florin Berculescu, profesor de muzica, pianist si dirijor al Orchestrei de camera Lyra Gorjului din Targu Jiu, este nemultumit de decizia luata de catre Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Gorj de desfiintare a unei clase a IX-a de la Liceul de Arte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )