Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secvential: Topul tepelor, fraudelor si al escrocilor din istoria Romaniei pana in prezent

Antena3 Antena3,
Secvential: Topul tepelor, fraudelor si al escrocilor din istoria Romaniei pana in prezent

In editia de duminica a emisiunii Secvential de la Antena 3, Adrian Ursu alcatuieste, alaturi de invitatii sai din platou, topul celor mai mari tepe si al celor mai cumplite inselatorii din Romania. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta anul acesta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie: In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului.

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie, potrivit Agerpres. In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului. Aceasta deoarece va fi o prezenta uriasa la vot, asa cum toate sondajele indica, in al .

Topul tepelor, azi, la Secvential

Duminica, la Secvential cu Adrian Ursu se face topul celor mai mari tepe, celor mai cumplite inselatorii si celor mai iscusiti escroci, de la ora 17. 00, la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )