Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sedinta din vestiar dupa calificarea in grupele Champions League. Cum au sarbatorit Claudiu Keseru si colegii victoria de marti seara (VIDEO + FOTO)

B1 B1,
Sedinta din vestiar dupa calificarea in grupele Champions League. Cum au sarbatorit Claudiu Keseru si colegii victoria de marti seara (VIDEO + FOTO)

Claudiu Keseru a avut un cuvant greu de spus in meciul de marti seara dintre echipa sa, Ludogorets si Viktoria Plzen, din returul play-off-ului Champions League. Dupa ce a intrat in minutrul 76. continuă pe B1

AS Roma, invinsa dramatic de Porto cu 3-0. Romanii de la Lugoret, in grupele Champions League. Intrat pe parcursul meciului, Claudiu Keseru a reusit sa marcheze. Care sunt celelalte rezultate din play-off (FOTO)

Marti seara au avut loc primele meciuri din returul play-off-ului din Champions League. Daca Roma a pierdut dramatic, scor 3-0, in fata lui Porto, vestile sunt bune pentru unii dintre romanii.

CORESPONDENTA din Manchester. Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in returul din play-off-ul UEFA Champions League

Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in aceasta searea intr-o partida doar pentru palmares. Dupa 5-0 in tur pentru cetateni soarta calificarii este deja pecetluita in favoarea baietilor lui Pep Guardiola. Nu este niciun dubiu cu privire la echipa care se va califica. Vom oferi o sansa unori jucatori care nu au jucat atat de mult. Este important sa obtinem un rezultat bun in meciul cu City, a afirmat tehnicianul Stelei la conferinta de presa.

Alerta la Consulatul israelian din Istanbul dupa ce 5 persoane au incercat sa patrunda in cladire

Cincipersoaneau fostretinutein aceasta dimineata dupa ce au incercat sapatrundain cladireaconsulatului israeliandinIstanbul, in semn deprotestfata.

Marin Cilic, primul Masters din cariera, dupa ce l-a invins pe Andy Murray in finala de la Cincinnati

Marin Cilic, numarul 9 WTA, l-a invins in finala masculina de la Cincinnati pe favoritul Andy Murray in doua seturi. Croatul a reusit sa castige primul Masters al carierei dupa ce .

VIDEO JO 2016, fotbal: Brazilia a castigat primul titlu olimpic din istorie, dupa loviturile de departajare

Nationala de fotbal a Braziliei este noua campioana olimpica, dupa ce s-a impus in fata Germaniei cu scorul de 5-4 dupa executarea loviturilor de departajare, in finala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, disputata pe stadionul Maracana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Brazilia vs Germania.

Presedintele FR Atletism, analize medicale amanuntite intr-o clinica din Germania, dupa revenirea de la Rio

Presedintele Federatiei Romane Atletism, Sandu Ion, a acuzat stari de rau la revenirea de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta se afla in acest moment internat intr-o clinica din.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )