Libnet.ro
UNICEF

11:31

Alerta la Consulatul israelian din Istanbul dupa ce 5 persoane au incercat sa patrunda in cladire

Antena3 Antena3,
Alerta la Consulatul israelian din Istanbul dupa ce 5 persoane au incercat sa patrunda in cladire

Cincipersoaneau fostretinutein aceasta dimineata dupa ce au incercat sapatrundain cladireaconsulatului israeliandinIstanbul, in semn deprotestfata. continuă pe Antena3

Alerta la Consulatul israelian din Istanbul. Cinci persoane au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute luni dimineata dupa ce au incercat sa patrunda in cladirea consulatului israelian din Istanbul, in semn de protest fata de atacurile aeriene ale Israelului.

Protest de amploare la Istanbul, dupa carnagiul de la o nunta, soldat cu 51 de morti. Erdogan, acuzat de implicare directa in atentat

Sute de oameni au protestat la Istanbul, dupa atentatul de la nunta, soldat cu 51 de morti, potrivit dcnews. ro. Manifestantii aduc acuze la adresa presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, afirmand ca.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

VIDEO JO 2016, fotbal: Brazilia a castigat primul titlu olimpic din istorie, dupa loviturile de departajare

Nationala de fotbal a Braziliei este noua campioana olimpica, dupa ce s-a impus in fata Germaniei cu scorul de 5-4 dupa executarea loviturilor de departajare, in finala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, disputata pe stadionul Maracana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Brazilia vs Germania.

Marin Cilic, primul Masters din cariera, dupa ce l-a invins pe Andy Murray in finala de la Cincinnati

Marin Cilic, numarul 9 WTA, l-a invins in finala masculina de la Cincinnati pe favoritul Andy Murray in doua seturi. Croatul a reusit sa castige primul Masters al carierei dupa ce .

Oras sufocat de noxe: Garda de Mediu face verificari la rafinaria Lukoil din Ploiesti dupa ce localnici s-au plans ca sunt otraviti cu buna stiinta (VIDEO)

Control al Garzii de Mediu in Ploiesti, dupa ce localnicii s-au plans ca rafinaria Lukoil emite noxe periculoase. Oamenii se plang ca sunt otraviti cu buna stiinta, iar asa-zisele amenzi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )