Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORESPONDENTA din Manchester. Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in returul din play-off-ul UEFA Champions League

România Liberă România Liberă,
CORESPONDENTA din Manchester. Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in returul din play-off-ul UEFA Champions League

Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in aceasta searea intr-o partida doar pentru palmares. Dupa 5-0 in tur pentru cetateni soarta calificarii este deja pecetluita in favoarea baietilor lui Pep Guardiola. Nu este niciun dubiu cu privire la echipa care se va califica. Vom oferi o sansa unori jucatori care nu au jucat atat de mult. Este important sa obtinem un rezultat bun in meciul cu City, a afirmat tehnicianul Stelei la conferinta de presa. continuă pe România Liberă

Manchester City-Steaua. Ce au auzit fanii englezi in tribune

Manchester City-Steaua. Pentru minute bune in sir, stadionul celor de la Manchester City a fost pamant romanesc. Asta pentru ca in tribune au fost foarte multi romani miercuri seara.

MINUT cu MINUT Manchester City-Steaua 1-0

Urmariti miercuri seara live text pe onlinesport. ro de la ora 21:45 returul dublei dintre Manchester City si Steaua din playoff-ul Ligii Campionilor. In tur, la Bucuresti, a fost 5-0 pentru City.

Manchester City-Steaua, meci scoala pentru echipa lui Reghecampf (LIVE, 21:45)

Steaua intalneste miercuri seara de la 21:45 pe Manchester City intr-o partida in care isi propune in primul rand sa joace fotbal si sa limiteze pe cat proportiile scorului. Diferenta de valoare este una ca de la cer la pamant, dupa cum am vazut in mansa tur de la Bucuresti.

Manchester City - Steaua, scor 1-0. Steaua va juca in grupele Europa League

Meciul dintre Manchester City si Steaua s-a terminat cu scorul de 1-0. in ciuda faptului ca Steaua a dominat in mare parte partida, ros-albastrii au pierdut si meciul de retur cu Manchester. Steaua.

Manchester City-Steaua. Stanciu, doar rezerva in meciul din Anglia

Manchester City si Steaua au jucat in returul play-off-ului Ligii Campionilor. in prima mansa, pe Arena Nationala, englezii s-au impus cu 5-0. Laurentiu Reghecampf a surprins pe toata lumea cu.

Manchester City - Steaua 1-0. Romanii au invatat lectia umilintei, s-au aparat tot meciul si au luat doar un gol de la rezervele echipei engleze

Dupa 0-5 in tur, Steaua a plecat din Anglia cu o infrangere onorabila, 1-0 pentru Manchester City, cu un gol marcat de Delph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )