Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sedinta de Guvern. Ludovic Orban si ministrul Aurescu, precizari despre votul din strainatate pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta de Guvern. Ludovic Orban si ministrul Aurescu, precizari despre votul din strainatate pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Cabinetul liberal condus de Ludovic Orban s-a reunit la Palatul Victoria, joi seara, pentru o sedinta de Guvern. Cu aceasta ocazie, premierul si ministrul Afacerilor Externe au discutat despre organizarea. continuă pe B1

Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

ASTAZI: Iohannis discuta cu Ludovic Orban si Ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, la ora 13:00, o intalnire cu prim-ministrul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Premierul a solicitat intensificarea controalelor. Ludovic Orban: Din nou simt ca s-a lasat garda jos, a scazut gradul de conformare

In cadrul sedintei de Guvern de joi, prim-ministrul Ludovic Orban a solicitat intensificarea controalelor pentru a se verifica ca autoritatile sa se asigure ca sunt respectateregulile de protectie.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

Premierul, in direct pe B1 TV. Ludovic Orban: Ne-am luptat cu un intreg sistem de putere construit in jurul acestor baroni rosii si in jurul acestui tip de primari ai PSD. A fost o batalie de o dificultate extrema, iar cea de la Bucuresti a fost epica

Prim-ministrul Romaniei si totodata liderul PNL, Ludovic Orban, a venit in studioul B1 TV, marti seara, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre rezultatul alegerilor locale din.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni o intalnire cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu si premierul Ludovic Orban, transmite Administratia Prezidentiala. Catalin Predoiu va anunta tot miercuri, de la ora 19. 00, modificarile propuse la Legile Justitiei.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )