Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sedinta de Guvern matinala. Viorica Dancila anunta ce modificari va suferi Ordonanta 114: ROBOR va fi inlocuit

Adevărul Adevărul,
Sedinta de Guvern matinala. Viorica Dancila anunta ce modificari va suferi Ordonanta 114: ROBOR va fi inlocuit

Guvernul s-a reunit intr-o sedinta foarte matinala, vineri, la ora 08. 00, pentru a adopta modificarile la Ordonanta lacomiei. Premierul Viorica Dancila a anuntat schimbari pentru plafonarea preturilor la gaze, Pilonul II de pensii, ROBOR si ratele la creditele in lei, dar si taxa bancara. continuă pe Adevărul

Sedinta de Guvern matinala. Executivul modifica Ordonanta 114

Guvernul s-a reunit intr-o sedinta foarte matinala, vineri, la ora 08. 00, pentru a adopta modificarile la Ordonanta lacomiei. Premierul Viorica Dancila a anuntat schimbari pentru plafonarea preturilor la gaze, Pilonul II de pensii, ROBOR si ratele la creditele in lei, dar si taxa bancara.

Viorica Dancila, in sedinta de Guvern: Punctul de pensie va creste cu 15 %

Sedinta de guvern a avut loc, vineri dimineata, la Palatul Victoriei . Premierul Viorica Dancila a anuntat in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta 114 se va modificaastazi. Una dintre.

A PARASIT GUVERNUL! Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila a DEMISIONAT: PSD s-a indepartat de valorile stangii europene

Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila, Roxana Popa,a demisionat de la Guvern si din PSD. O apropiata a Vioricai Dancila de dinainte ca aceasta sa ajunga pe scena mare a politicii, Popa acuza.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump, relateaza postul public de radio din New York

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

VIORICA DANCILA: Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii

Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii, iar programul de guvernare acorda un rol fundamental acestora, prin masuri si strategii menite sa puna in valoare ambitia, profesionalismul si entuziasmul lor, afirma premierul Viorica Dancila intr-un mesaj transmis in contextul Conferintei pentru Tineret a Uniunii Europene.

Presedintele Serbiei, in conferinta comuna cu Viorica Dancila: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul Viorica Dancila, ca va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara.

Viorica Dancila s-a intalnit cu omologul sau bulgar, Boyko Borissov, la Palatul Victoria (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, vineri, pe omologul sau bulgar, Boyko Borissov, alaturi de care a semnat o serie de documente bilaterale oficiale. Inquam Photos / Octav Ganea Anterior, prim-ministrul.

Premierul Alexis Tsipras, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria: Felicitam Grecia pentru iesirea din programele de asistenta financiara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras. La finalul intalnirii, cei doi premieri au sustinut o declaratie de presa comuna. Cu acest prile,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )