Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sediul PSD Satu Mare, atacat cu sticle incendiare

Adevărul Adevărul,
Sediul PSD Satu Mare, atacat cu sticle incendiare

Sediul PSD Satu Mare de pe strada Stefan cel Mare numarul 1 a fost tinta unui incident duminica. Persoane inca necunoscute au plasat doua sticle incendiare la usa de la intrare, dupa care au plecat la rapid. La scurt timp, sticlele au explodat. continuă pe Adevărul

Sediul PSD din Satu Mare a fost atacat cu sticle incendiare

Sediul PSD din centrul vechi al municipiului Satu Mare a fost atacat duminica, la intrare fiind puse doua sticle incendiare care au explodat, a anuntat, pe pagina de Facebook, conducerea partidului. Doua.

Sediu PSD, ATACAT cu STICLE INCENDIARE! (FOTO)

Sediul PSD din municipiul Satu Mare a fost atacat duminica. La intrarea in sediu au fost puse doua sticle incendiare care au explodat. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a filialei. Doua.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. Avem notele FINALE obtinute de elevi la EVALUARE in SATU MARE - EDU.RO

EVALUARE NATIONALA 2018 - edu. ro. Rezultatele obtinute de elevii din JUDETUL SATU MARE,la examenul de EVALUARE NATIONALA din 2018, sustinute in SCOLILE din ROMANIA vor fi afisate pe evaluare. edu. ro. Pe.

Sanziene. Surprize pentru femei la Satu Mare

Femeile care poarta ie si se prezinta vineri, la Biblioteca Judeteana Satu Mare, primesc flori de sanziene si diplome din partea bibliotecarelor. Directorul adjunct al institutiei, Paula Horotan, a.

Sediul PSD Mures, vandalizat cu mai multe borcane cu gem. Nu ntelegem acest mod violent de a ti exprima opinia politica

PSD Mures a anuntat pe Facebook ca sediul partidului a fost vandalizat in noaptea de joi spre vineri cand persoane necunoscute au aruncat cu borcane cu gem in reclama amplasata deasupra intrarii. Nu intelegem acest mod violent de a iti exprima opinia politica, simpatia sau antipatia pentru o anumita formatiune, comenteaza reprezentantii PSD Mures pe Facebook.

El e cel mai SINCER ROMAN: A intrat in sediul PSD din sectorul 2 si le-a facut urmatoarele urari celor de acolo : Voiam sa va spun sa va fie RUSINE si sa va ia ... O zi frumoasa (VIDEO)

PSD si-a atras multi simpatizanti in ultima vreme. Dupa urarile de La multi ani cu condamnare pentru Liviu Dragnea, un alt mesaj a ajuns viral pe Internet. Un bucurestean a trecut zilele trecute,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )