Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet, invitati pentru audieri la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet, invitati pentru audieri la Bruxelles

Parlamentarii europeni i-au invitat pe directorii generali ai Amazon, Apple, Facebook si Alphabet la o audiere la Bruxelles, pe 1 februarie, in conditiile in care incearca sa reduca influenta gigantilor americani din sectorul tehnologiei, prin intermediul legislatiei, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet, chemati la discutii la Bruxelles. Europarlamentarul Cristian Busoi: Sunt tari care si-ar dori o taxare mai ridicata si se asteapta reguli pentru a nu se face abuz de pozitia dominanta (VIDEO)

Directorii generali ai gigantilor din domeniul tehnologiei au fost chemati la discutii de parlamentarii europeni. Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet - compania care detine Google - au fost invitati, pe 1 fe.

IN DATA DE 1 FEBRUARIE Parlamentarii UE i-au invitat pe sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet la o audiere la Bruxelles

Parlamentarii europeni i-au invitat pe directorii generali ai Amazon, Apple, Facebook si Alphabet la o audiere la Bruxelles, in data de 1 februarie, in conditiile in care incearca sa reduca puterile gigantilor americani din sectorul tehnologiei, prin intermediul legislatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )