Libnet.ro
UNICEF

17:00

Seful ANAF: Din dosarul ICA, de la Camelia si Corina Voiculescu, au fost deja incasate 5,388 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Seful ANAF: Din dosarul ICA, de la Camelia si Corina Voiculescu, au fost deja incasate 5,388 milioane de lei

Directia Generala Executari Silite Cazuri Speciale din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si-a inceput activitatea in acest an si a recuperat deja primele sume din dosarele solutionate de instante, a declarat Dragos Doros, presedintele ANAF, intr-un interviu pentru Agerpres. El a mai spus ca, din dosarul ICA, de la Camelia si Corina Voiculescu, au fost deja incasate 5,388 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Inculpatii din dosarul Lukoil, scosi de sub control judiciar

Cei sase inculpati din dosarul de spalare de bani in care a fost trimisa in judecata compania Petrotel Lukoil Ploiesti au fost scosi de sub controlul judiciar. Decizia a fost luata de catre magistratii Tribunalul Prahova.

Dosar de politician: Spagile din vami. Sica Mercedes si legaturile cu seful ANAF (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit in seara de 10 mai despre sistemul putred din interiorul Directiei Generale a Vamilor, din ANAF si din ministerul de Finante. Daca tot vorbim despre implicarea sau neimplicarea SRI.

Seful Fiscului din Satu Mare i-a uimit pe anchetatori. isi tinea carnetelul cu spagi in seif

Surpriza de proportii la perchezitiile facute acasa la fostul sef al Fiscului din Satu Mare, Mircea Ardelean.

Sechestrul din dosarul Rompetrol 2: bunuri, actiuni si conturi bancare, in valoare d peste 1,7 mld. lei, 290 mil. dolari si aproape 35 mil. euro

Procurorii au institut , in dosarul Rompetrol, masura de sechestru asigurator pe bunuri si actiuni ale Kaz Munay Gas International, Oifield Exploration Solutions si Rompetrol Rafinare, precum si pe conturi bancare deschise pe numele a patru persoane,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )