Libnet.ro
UNICEF

16:30

Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum se crede privighetoare (FOTO)

B1 B1,
Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum se crede privighetoare (FOTO)

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului Dacian Ciolos, a povestit intr-o postare pe o retea de socializare despre comportamentul lui Gabriel Oprea in perioada cand ocupa functia de. continuă pe B1

Seful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: S-a urcat scroafa in copac si acum...

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, l-a criticat dur pe Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook. Acesta a descris, in cateva cuvinte, comportamentul lui Gabriel Oprea in perioada.

Dezvaluiri despre Gabriel Oprea. Cum se purta generalul in Guvern: Tu vrei sa iti rup picioarele?

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al Guvernului, face dezvaluiri despre comportamentul lui Gabriel Oprea din perioada in care era vicepremier.

Iohannis, despre cazul Oprea: Cum sa aiba oamenii incredere in Parlament, cand acolo sunt unii condamnati penal? Sa inteleaga ca nu voteaza vinovatia cuiva

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou Parlamentul pentru votul dat in cazul Gabriel Oprea. Seful statului sustine ca alesii ar trebui sa voteze favorabil toate solictiarile Justitiei, pentru ca vinovatia se stabileste in fata judecatorilor. De asemenea, seful statului le cere politicienilor cu probleme penale sa faca un pas in spate pana primesc o sentinta definitiva.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei, dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia acestuia. Vineri dimineata, Oprea a depus o solicitare de reluare a votului, insa a inteles ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea ca acest lucru sa se intample si ca doreste adevarul despre acel incident, la fel ca si familia Gigina. UPDATE 1: Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat demisia lui Oprea, despre care a spus ca este un gest bine-venit. UPDATE 2: Demisia senatorului Gabriel Oprea nu a fost inregistrata, vineri, pana la finalizarea programului de lucru al Senatului, a precizat purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, pentru News. ro.

Gabriel Oprea, noi declaratii despre cazul Gigina: Nu pot fi acuzat de omor din culpa pentru ca eram a treia masina, e impotriva codului rutier

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost pus fata in fata cu declaratiile matusii lui Bogdan Gigigina, intr-o emisiune la Antena 3. Aceasta a declarat despre Oprea ca daca se stia nevinovat.

Gabriel Oprea, despre cine se face vinovat de moartea politistului Gigina: Nu o pot spune oficial

Gabriel Oprea a povestit la Sinteza Zilei de la Antena 3 si ce s-a intamplat in noaptea fatala in care politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata. in acea zi am avut trei.

Laura Kovesi, despre decizia din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Un vot politic care blocheaza justitia, au mai existat precedente

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca in cazul lui Gabriel Oprea a fost un vot politic care blocheaza justitia, ea apreciind ca au mai existat astfel de.

Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, miercuri dimineata, ca votul parlamentarilor in cazul lui Gabriel Oprea, acela de a nu fi urmarit penal, este un vot politic, procurorii nemaiputand sa stabileasca raspunderea fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea scrie, pe Faecbook, ca nu se ascunde in spatele niciunei imunitati si, la fel ca si familia Gigina, doreste adevarul despre acel accident, astfel ca demisioneaza din Senat.

Ion Cristoiu: Gabriel Oprea a cerut reluarea votului in Senat. Conducerea PSD ezita. De ce oare?

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre cererea lui Gabriel Oprea ca Senatul sa repete votul, dar PSD-ul ezita. intr-o tresa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )